Bibi89
Fanka BB :)
Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?wcale bym tak nie pomyślała, bo mój teściu też tak ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?wcale bym tak nie pomyślała, bo mój teściu też tak ma
no przecież na 60-tce imprezowaliśmy w sobotę!Rozumiem ze zyje i ma się dobrze?
Też miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testów) uświadomiłam sobie jednak, że przecież nie doszło jeszcze nawet do zapłodnienia taki joke a tak zupełnie poważnie, to złapało mnie przeziębienie - szuranie w gardle, ból głowy, katar i ogólnie glowa jak balon odczuwam mokrość w gaciach, czy to nie za wcześnie na takie odczuwanie zmiany cyklu , dc 10.Ej a czemu @Nantes wpisana jest dwa razy
Ja ogólnie to tak sobie testuje co kilka dni, każdy ma jakieś hobby
Ja zamowilam 10 i miałam 5 na stanie, jestem w 18dc i zostały mi 4 sztuki jak się bawić to się bawić dobrze, ze jutro wypłata to będę mogła zamówić kolejneTeż miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testów) uświadomiłam sobie jednak, że przecież nie doszło jeszcze nawet do zapłodnienia taki joke a tak zupełnie poważnie, to złapało mnie przeziębienie - szuranie w gardle, ból głowy, katar i ogólnie glowa jak balon odczuwam mokrość w gaciach, czy to nie za wcześnie na takie odczuwanie zmiany cyklu , dc 10.
O to widzę, że nie tylko mnie coś łapieTeż miałam taki zamiar... (zamówiłam 14 testów) uświadomiłam sobie jednak, że przecież nie doszło jeszcze nawet do zapłodnienia taki joke a tak zupełnie poważnie, to złapało mnie przeziębienie - szuranie w gardle, ból głowy, katar i ogólnie glowa jak balon odczuwam mokrość w gaciach, czy to nie za wcześnie na takie odczuwanie zmiany cyklu , dc 10.
Zdecydowanie za wcześnie ale nie potrafię się powstrzymaćOd ktorego dnia cyklu zaczynacie testować???