reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozum mowi ze najlepiej to 18.02 zacząć czyli 12dpo, ale moje alter ego 🤡 zapewne zatestuje w poniedziałek bo a nuż będzie prezent na walentyki 🤣🤣🤣 ale po negatywnym teście w poniedziałek mam zamiar juz wytrwale poczekać do piątku
Wlansie mam taki sam plan 😆😆 ale na bank będzie biel a się głupia łudzę 🥺

reklama
Ja mam termin @ na sobote, oczywiście mam juz wszystkie wmówione objawy :D pewnie na okres nie na ciążę ale jeszcze 2 dni sie moge ludzic
Obiecałam sobie ze kolejny test dopiero w sobotę.

U mnie 8dpo od owulacji wyznaczonej peakiem na tescie owu i już zgłupiałam... 6dpo lekke bole podbrzusza a dzis sluz rozowy. Jeśli to się okres rozkreca to nie trzyma się kupy z tymi testami owu... jestem zdezorientowana lekko..
Ostatnia @ 12.01 bez wspomagaczy (skończyłam brać bromercon na zbicie prolaktyny wtedy z nim cykle 24-28 dni) znając mój organizm wiedziałam że wydluzy się i
1.02 i 2.02 grube i wyraźne kreski na trscie owu a wcześniejsze testy bladziochy jak tu wcześniej wrzucalam czyli "owulacja" o ile się odbyła opóźniła się.. dziś 30dc aplikacje pokazują ze ten cykl będzie 35dni (planowana 16.02)
Jedno wielkie WTF 😵😩

reklama
Ja dzisiaj tez mam dziwny dzień, 11dc testy owu nic nie wskazują, wczoraj jakiś zaróżowiony śluz, dzisiaj pobolewanie podbrzusza bardziej z prawej strony... a to dopiero wg kalendarzyka 1d płodnej fazy... 🙈🤦‍♀️ dziwnie zaczyna sie ten cykl, dobrze że relaksacyjny seksik wpadł oczywiście mąż nie uslyszał slowa o rozpoczęciu płodnej fazy, po co stresować plemniczki 🙃🤣🤴

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.