reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja najszybciej dzień przed spodziewana miesiączka, czyli u mnie 10dpo.
Ja od straty mam nieregularne cykle 25-30. Dzisiaj mam 21 dc, myślałam aby moze od nd juz spr 😁
Niby wiem, ze pewnie nic nie bedzie bo to pierwszy cykl starań po naszej poźnej stracie ale i tak jestem b.ciekawa 🙉

Pytanko... !!!
Zrobiłam testy owu i wygląda to tak, że z 8.02 mam wyrazną 2 kreskę a pozostale dni, czasami robione rano i wieczorem juz coraz bledsze. @ skończyłam 4.02 kolejne 2 dni to plamienia potem czysto, test z 8.02 wyraźny i kolejne dni słabe a wczoraj mialam zabarwiony śluz na różowo i delikatne uczucie w podbrzuszu. Nie oznacza to przecież, ze owulacja mialaby byc wcześniej 9 czy 10.02? To poziom z poprzedniej owu ? Te plamienie z wczoraj to pozostalosc @? Wg kalendarzyka od dziś zaczynam dni płodne.

Załączniki

• Screenshot_20220210-043924_Premom.jpg
    Screenshot_20220210-043924_Premom.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja od straty mam nieregularne cykle 25-30. Dzisiaj mam 21 dc, myślałam aby moze od nd juz spr [emoji16]
Niby wiem, ze pewnie nic nie bedzie bo to pierwszy cykl starań po naszej poźnej stracie ale i tak jestem b.ciekawa [emoji86]

25-30 dni to regularne cykle [emoji39]

Pytanko... !!!
Zrobiłam testy owu i wygląda to tak, że z 8.02 mam wyrazną 2 kreskę a pozostale dni, czasami robione rano i wieczorem juz coraz bledsze. @ skończyłam 4.02 kolejne 2 dni to plamienia potem czysto, test z 8.02 wyraźny i kolejne dni słabe a wczoraj mialam zabarwiony śluz na różowo i delikatne uczucie w podbrzuszu, to nie oznacza, ze owulacja mialaby byc wcześniej 9 czy 10.02? To poziom z poprzedniej owu ? Te plamienie z wczoraj to pozostalosc @? Wg kalendarzyka od dziś zaczynam dni płodne.

Żaden z tych testów nie jest jeszcze pozytywny [emoji2368]

Ja zamowilam 10 i miałam 5 na stanie, jestem w 18dc i zostały mi 4 sztuki 😂😂 jak się bawić to się bawić 😂 dobrze, ze jutro wypłata to będę mogła zamówić kolejne :D
Coś mi się właśnie rypie na tej pierwszej stronie i nie mogę tego nijak naprawić. Więc wybaczcie :(

reklama
25-30 dni to regularne cykle [emoji39]
Hehe ja wczesniej mialam zawsze 28 dnia wiec teraz te 5 dni wahań to bardzo nieregularne 😋 Najgorzej, ze przychodza bez wczesniejszych objawow i mnie zaskakują. 🙈

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.