Kamilad
Fanka BB :)
@Ladycarooo wpisz mnie proszę na 17.02.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, trzymam za Was kciuki! Teraz ostatnia prosta w cierpliwości na wynikNo to jedziemy na tym wózku razem i obyśmy później pchały te wózki razem
ale masz niskie temperatury U mnie zawsze po owu pięknie skacze ponad 37 i się tak utrzymuje... A masz potwierdzone owu u ginekologa? Monitoring robiłaś?U mnie taki koślawiec, że w sumie nie wiem kiedy była owu zakładam, że w niedzielę, bo wtedy też miałam ostatni dzień mega płodnego śluzu, a następnego dnia już pustynia
Zobacz załącznik 1367365
Niee nie byłam u gina, sugeruję się temperaturą i śluzem. W pon zbadam proga, żeby sprawdzić czy była owu czy nie. A co do temperatur, to ja ogólnie mam bardzo niskie, bo nie raz w 1 fazie cyklu mam 36.15-20, czytałam, że przy Hashi mogą być takie niskie temperatury więc specjalnie się tym nie przejmuje ważne że jest różnica między 1 a 2 częścią cyklu no ale przeważnie kilka dni po owu ta temp też mi się rozkręca i nawet dobija do 36.80 takze szaleństwo nigdy nie widziałam na termometrze 37, a mierze temp już od rokuale masz niskie temperatury U mnie zawsze po owu pięknie skacze ponad 37 i się tak utrzymuje... A masz potwierdzone owu u ginekologa? Monitoring robiłaś?
Jak ja bym mierzyła to uznałabyś ze jestem martwa ... u mnie normalna temperatura to ok 35ale masz niskie temperatury U mnie zawsze po owu pięknie skacze ponad 37 i się tak utrzymuje... A masz potwierdzone owu u ginekologa? Monitoring robiłaś?
wcale bym tak nie pomyślała, bo mój teściu też tak maJak ja bym mierzyła to uznałabyś ze jestem martwa ... u mnie normalna temperatura to ok 35