coca
Fanka BB :)
ja mam zawsze dużo w środku i na zewnątrz [emoji23] Co cykl [emoji12]
No i mamy luty! Gdzie pierwsze 2 kreski? [emoji41]
Zazdroszczę [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam zawsze dużo w środku i na zewnątrz [emoji23] Co cykl [emoji12]
No i mamy luty! Gdzie pierwsze 2 kreski? [emoji41]
no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje Ale wrzucę Wam moje temperaturkiZazdroszczę [emoji6]
no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać [emoji23] Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje [emoji33] Ale wrzucę Wam moje temperaturki [emoji12]
jej nie ufam Ale nawet jeśli to pęcherzyk, który jeszcze nie pękł i dojrzewa, to i tak nic się kupy nie trzymaTy to przede wszystkim nie powinnaś ufać tej lekarce [emoji41]
jej nie ufam [emoji23] Ale nawet jeśli to pęcherzyk, który jeszcze nie pękł i dojrzewa, to i tak nic się kupy nie trzyma [emoji23]
Co za skok wygląda obiecującono nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje Ale wrzucę Wam moje temperaturki