reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zazdroszczę [emoji6]
no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać 😂 Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje 😱 Ale wrzucę Wam moje temperaturki 😜

Załączniki

• 81063311-20f4-4998-b5c5-cf547120db81.jpg
    81063311-20f4-4998-b5c5-cf547120db81.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 59
Ty to przede wszystkim nie powinnaś ufać tej lekarce [emoji41]
no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać [emoji23] Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje [emoji33] Ale wrzucę Wam moje temperaturki [emoji12]

no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać 😂 Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje 😱 Ale wrzucę Wam moje temperaturki 😜
Co za skok 😮 wygląda obiecująco ☺️

Ależ Wam kibicuje, trafiłam tutaj przez przypadek ale przycupnę na dłużej :)
Mam testowanko 7.02 ale już mnie nosi. To moj 5 cykl starań, mam juz jedna coreczke 2 letnią, która no hmm nie pomaga :D:p no nic zobaczymy. Trzymam za Was kciuki dziewczyny :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.