reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moj @ skonczył sie narazie na 1 tamponie 🤔🥴🙈 i sikam na rażąco żółty kolor, czy mnie coś opanowało, miała któraś tak? Ja już po negatywnym tescie i pierwszej krwi, wzięłam na ból ibuprom, bo po co mialam się męczyć... i czekałam na Niagarę, zawsze tak mam pierwsze 3 dni a tu jakieś plamienie no i ten mocz, pierwszy raz w zyciu taki kolor widzę.🤔🤔🤔
A bierzesz witaminy z grupy b? Przy ich przyjmowaniu siki są takie aż wściekle żółte :D Też tak mam jak przyjmuje

reklama

Załączniki

• 20220131_200612.jpg
    20220131_200612.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 35
no to tak, tylko że jak się długo trzyma i mało pije to on jest taki ciemniejszy, bardziej stężony, a przy witaminie b jest taki jakrawy jak cytryna :D

Noooo słyszałam o tym i całe szczęście, bo jak zaczęłam przyjmować to i tak byłam w szoku [emoji23]

Hej Kochane ❤️ miewacie bóle owulacyjne? Ile one u Was trwają? W pt na wizycie lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 19.8 mm, w sobotę bóle jajnika jak na owulacje, wczoraj spokój, a dziś znowu 🙈 Myślałam, że owulacja była w sobotę, ale teraz to już taka pewna nie jestem 😁

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.