reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no nie wiem, bo jak widać po wczorajszym monitoringu niczemu mie mogę ufać [emoji23] Ani testom owu, ani śluzowi, ani nawet temperaturze, bo nikt nie wie, co tam się dzieje [emoji33] Ale wrzucę Wam moje temperaturki [emoji12]

Chodzi mi o samo posiadanie śluzu.

reklama
Mnie dzis zalało morze czerwone... nie mam juz nawet sił ma nowe staranie się, testy owu jedno, pozycie seksualne drugie i nici z tego, szaleństwo...nasze organizmy są pokręcone, trzymam kciuki za wasze różowe krechy II

przecież posiadasz, ale Ci się nie wylewa [emoji23]
Poza tym co z tego jak mnie oszukuje [emoji12]

Ta, posiadam, w okresie przed owulacja już się robi ujowy i to wiem jedynie z informacji od gina. Dużo bym dała, żeby się ze mnie lało tak jak z innych, żeby nie mieć z tylu głowy myśli, ze może się nie udaje, bo nie ma we mnie odpowiednich warunków do przeżycia plemników. Wiec ciesz się, ze masz ten śluz.

Mnie dzis zalało morze czerwone... nie mam juz nawet sił ma nowe staranie się, testy owu jedno, pozycie seksualne drugie i nici z tego, szaleństwo...nasze organizmy są pokręcone, trzymam kciuki za wasze różowe krechy II
Oj kochana, wszystkie znamy to uczucie. Ale wiesz, że minie morze czerwone i jakoś przyjdzie nowa siła. Takie z nas babki, że się nie poddajemy :) trzymaj się ciepło, wysyłam wirtualnego tulasa <3

Ja dzisiaj zamiast test ciążowy robię test na covid. Okazało się że miałam kontakt z osobą zarażoną. Znacie kogoś kto miał covid na początku ciąży?

Moja koleżanka, bardzo zle sie czuła dlugi czas, ale skonczylo się na leczeniu domowym. Dlugo czuła się oslabiona.

reklama
Ja dzisiaj zamiast test ciążowy robię test na covid. Okazało się że miałam kontakt z osobą zarażoną. Znacie kogoś kto miał covid na początku ciąży?
ja znam kilka takich dziewczyn i u nich było akurat lajtowo. Moja kuzynka troszkę później bo w 4-5 miesiącu miala covida, stan podgorączkowy tylko i katar. Zależy od organizmu 😉

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.