reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Kochane ❤️ miewacie bóle owulacyjne? Ile one u Was trwają? W pt na wizycie lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 19.8 mm, w sobotę bóle jajnika jak na owulacje, wczoraj spokój, a dziś znowu 🙈 Myślałam, że owulacja była w sobotę, ale teraz to już taka pewna nie jestem 😁
Ja nie mam żadnych boli w okolicy owu. Czasem lekko czuje jajnik ale to nie jest ból napewno 🤷🏽‍♀️

reklama
Ja nie mam żadnych boli w okolicy owu. Czasem lekko czuje jajnik ale to nie jest ból napewno 🤷🏽‍♀️
Ja przed biochemiczna miałam tak co cykl, po poronieniu cykle rozregulowane i widzę, że dopiero w tym cyklu wszystko powoli wróciło do normy. Ból to może za dużo powiedziane, mocne skurcze, tak lepiej :)

Hej Kochane [emoji3590] miewacie bóle owulacyjne? Ile one u Was trwają? W pt na wizycie lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 19.8 mm, w sobotę bóle jajnika jak na owulacje, wczoraj spokój, a dziś znowu [emoji85] Myślałam, że owulacja była w sobotę, ale teraz to już taka pewna nie jestem [emoji16]

Po pęknięciu pęcherzyka tez często dziewczyny skarżą się na jakieś dolegliwości, być może z uwagi na podrażnienie okolicy. Ja osobiście zwykle nie miewam boli, a szkoda [emoji23]

Cykle bezowulacyjne mogą być krótsze, dłuższe, albo tej samej długości co normalny. Różnica 2-3 dni w długości cyklu nie świadczy o tym, ze jest to cykl bezowulacyjny, to zupełnie normalne. Poza tym u zdrowych kobiet może się czasem zdarzyć cykl bezowulacyjny i nie świadczy to o żadnej jednostce chorobowej. Czy masz jakiekolwiek inne przesłanki ze cykl był bezowulacyjny niż długość cyklu? Bo ja myśle ze może po prostu miałaś ciut wcześniej owu [emoji6]

PS. Tez mam drugi okres w styczniu [emoji23]
Hmm wsumie to nie zauważyłam u siebie typowego płodnego śluzu takiego jak np w grudniu . Po @ był widoczny na zewnątrz dosyć gęsty niepłodny potem zanikł i pojawił się ( ale tylko wewnątrz ) lepki i taki śnieżno biały ale prawie wogole bym powiedziała i przyszła @ znów .

Zamówiłam sobie testy na owu. Zobaczymy to może jeszcze w ostatni dzień lutego zatestuje 😅

Hmm wsumie to nie zauważyłam u siebie typowego płodnego śluzu takiego jak np w grudniu . Po @ był widoczny na zewnątrz dosyć gęsty niepłodny potem zanikł i pojawił się ( ale tylko wewnątrz ) lepki i taki śnieżno biały ale prawie wogole bym powiedziała i przyszła @ znów .

Ja nigdy nie obserwuje pięknego śluzu na zewnątrz [emoji6] wiec dla mnie to tez nie wyznacznik, bo monitoringów miałam niezliczona ilość i owulacje są [emoji2368] a śluz w środku lekarz określił na płodny.

Ja nigdy nie obserwuje pięknego śluzu na zewnątrz [emoji6] wiec dla mnie to tez nie wyznacznik, bo monitoringów miałam niezliczona ilość i owulacje są [emoji2368] a śluz w środku lekarz określił na płodny.
Każdy organizm inny 😅 ja mam taki śluz czasem jest go duzo że aż mam mokro w gaciach 😅 a czasem poprostu jest, tym razem go nie było . Cóż nowy cykl nowe szanse

ja mam zawsze dużo w środku i na zewnątrz 😂 Co cykl 😜

No i mamy luty! Gdzie pierwsze 2 kreski? 😎

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.