reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Kochane ❤️ miewacie bóle owulacyjne? Ile one u Was trwają? W pt na wizycie lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 19.8 mm, w sobotę bóle jajnika jak na owulacje, wczoraj spokój, a dziś znowu 🙈 Myślałam, że owulacja była w sobotę, ale teraz to już taka pewna nie jestem 😁
Ja nie mam żadnych boli w okolicy owu. Czasem lekko czuje jajnik ale to nie jest ból napewno 🤷🏽‍♀️

reklama
Ja nie mam żadnych boli w okolicy owu. Czasem lekko czuje jajnik ale to nie jest ból napewno 🤷🏽‍♀️
Ja przed biochemiczna miałam tak co cykl, po poronieniu cykle rozregulowane i widzę, że dopiero w tym cyklu wszystko powoli wróciło do normy. Ból to może za dużo powiedziane, mocne skurcze, tak lepiej :)

Hej Kochane [emoji3590] miewacie bóle owulacyjne? Ile one u Was trwają? W pt na wizycie lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 19.8 mm, w sobotę bóle jajnika jak na owulacje, wczoraj spokój, a dziś znowu [emoji85] Myślałam, że owulacja była w sobotę, ale teraz to już taka pewna nie jestem [emoji16]

Po pęknięciu pęcherzyka tez często dziewczyny skarżą się na jakieś dolegliwości, być może z uwagi na podrażnienie okolicy. Ja osobiście zwykle nie miewam boli, a szkoda [emoji23]

Cykle bezowulacyjne mogą być krótsze, dłuższe, albo tej samej długości co normalny. Różnica 2-3 dni w długości cyklu nie świadczy o tym, ze jest to cykl bezowulacyjny, to zupełnie normalne. Poza tym u zdrowych kobiet może się czasem zdarzyć cykl bezowulacyjny i nie świadczy to o żadnej jednostce chorobowej. Czy masz jakiekolwiek inne przesłanki ze cykl był bezowulacyjny niż długość cyklu? Bo ja myśle ze może po prostu miałaś ciut wcześniej owu [emoji6]

PS. Tez mam drugi okres w styczniu [emoji23]
Hmm wsumie to nie zauważyłam u siebie typowego płodnego śluzu takiego jak np w grudniu . Po @ był widoczny na zewnątrz dosyć gęsty niepłodny potem zanikł i pojawił się ( ale tylko wewnątrz ) lepki i taki śnieżno biały ale prawie wogole bym powiedziała i przyszła @ znów .

Zamówiłam sobie testy na owu. Zobaczymy to może jeszcze w ostatni dzień lutego zatestuje 😅

Hmm wsumie to nie zauważyłam u siebie typowego płodnego śluzu takiego jak np w grudniu . Po @ był widoczny na zewnątrz dosyć gęsty niepłodny potem zanikł i pojawił się ( ale tylko wewnątrz ) lepki i taki śnieżno biały ale prawie wogole bym powiedziała i przyszła @ znów .

Ja nigdy nie obserwuje pięknego śluzu na zewnątrz [emoji6] wiec dla mnie to tez nie wyznacznik, bo monitoringów miałam niezliczona ilość i owulacje są [emoji2368] a śluz w środku lekarz określił na płodny.

Ja nigdy nie obserwuje pięknego śluzu na zewnątrz [emoji6] wiec dla mnie to tez nie wyznacznik, bo monitoringów miałam niezliczona ilość i owulacje są [emoji2368] a śluz w środku lekarz określił na płodny.
Każdy organizm inny 😅 ja mam taki śluz czasem jest go duzo że aż mam mokro w gaciach 😅 a czasem poprostu jest, tym razem go nie było . Cóż nowy cykl nowe szanse

ja mam zawsze dużo w środku i na zewnątrz 😂 Co cykl 😜

No i mamy luty! Gdzie pierwsze 2 kreski? 😎

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.