reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć! Zapraszam dziewczyny które mają nadzieję na 2 kreski w lutym. Miejmy nadzieję, że dostaniemy piękny prezent na walentynki w postaci 2 kresek :)
Zapraszam do wpisywania się na konkretny dzień :)

1.02 @INKA1990 @xxx-xxx 🐵
2.02 @Ladycarooo 🚫 @Azi93 🐵 @Karola270984

4.02 @Kamilka12 @Jaxtoxja
5.02 @MPAnia
6.02 @pluto_nova
7.02 @mollyn95 @Myńka
8.02 @AScarlett

12.02 @Blondynka w sieci

16.02 @Nantes

18.02 @Bibi89
19.02 @coca
20.02 @hachette

26.02 @Moonstone

Legenda:
⏸️ - pozytywny test
🐵 - okres
🚫 - brak okresu, test negatywny
Tu chyba jeszcze @INKA1990 dwie kreseczki powinny być 🤭

reklama
Dzisiaj jakies lekko różowe plamienie mi się zaczelo... dziwne, bo jeszcze 11 dni do @. Zastanawiam się czy to może być plamienie implantacyjne, ale dopiero 6dpo wiec moze sobie wkręcam...

Dzisiaj jakies lekko różowe plamienie mi się zaczelo... dziwne, bo jeszcze 11 dni do @. Zastanawiam się czy to może być plamienie implantacyjne, ale dopiero 6dpo wiec moze sobie wkręcam...

Masz 17 dniowa fazę lutealna?

Masz 17 dniowa fazę lutealna?
Nie, troche zle spojrzałam w kalendarz... dzisiaj 5 dzien po owu, mialam ja 28 lutego (dzien wczesniej pik na teście owu). Miesiaczka wg flo wypada mi 12.02 co się zgadza z poprzednimi miesiącami kiedy robiłam testy owu.

Mam pytanie do kobitek testujących testami owu.. jeśli aplikacja wyznaczyła mi (high) to już pozytyw czy dopiero jak znaznaczy peak? Dzis 21dc i dopiero widać grube wyraźne krechy juz musiałam dokupić druga turę testów 🤣🤣 także myślę że jednak @ nie bedzie 8.02...

reklama
Mam pytanie do kobitek testujących testami owu.. jeśli aplikacja wyznaczyła mi (high) to już pozytyw czy dopiero jak znaznaczy peak? Dzis 21dc i dopiero widać grube wyraźne krechy juz musiałam dokupić druga turę testów 🤣🤣 także myślę że jednak @ nie bedzie 8.02...
Ja wyczytalam ze owu jest po ok 24-36 godzinach od pozytywu na tescie. Jak wklepie pozytyw w apke owu to mi wyznacza owulacje na dzień następny.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.