reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, skoro już mowa o becie... czy beta w 11dpo będzie już wiarygodna? Biorę duphaston i jutro wieczorem biorę ostatnią tabletkę (11dpo) 🙈
Ja w 11 dpo miałam ujemną <1 a dopiero 12 zaczęła się ruszać z szalonym wynikiem 2,3

Owu mogła być wcześniej ale później nie bo za jej date przyjmuje wizytę u gina gdzie pęcherzyk był pęknięty już

reklama
Ja w 11 dpo miałam ujemną <1 a dopiero 12 zaczęła się ruszać z szalonym wynikiem 2,3

Owu mogła być wcześniej ale później nie bo za jej date przyjmuje wizytę u gina gdzie pęcherzyk był pęknięty już
To może jednak zrobię w 12dpo i wezmę jedną tabletkę więcej duphastonu skoro itak mam niedokończone opakowanie po ostatniej ciąży. 😅

A ja mam wrażenie, ze piersi juz nie są tak tkliwe jak były i ze chyba w tym cyklu zawiodę się . Nie wiem czemu takie myślenie akurat dzis mam ale te cycki jakieś miękkie się stały. .. i to przepraszam "sranko i rzyganko" calodniowe + ten ząb, ktory na szczęscie boli mniej już wykończyły mnie dziś... a od rana do 12 żyłam w przekonaniu, że 100% się uda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hey i ja dołączam do Was, chcemy mieć dziecko z mężem już czwarte w sumie . Nie ważne kiedy uda się , aby tylko szczęśliwie donosić. Ciekawostka taka ze teraz próbujemy z pettingu . Wiem , wiem . Petting zmniejsza szanse na zajście w ciąże , ale chcemy eksperymentować aby wiedzieć samemu i zdemontować wszelkie plotki . Oczywiście test za 6 dni . Pozdrawiam 😘

Sperma oczywiście na narządach rodnych i bardzo płytko w pochwie. Zawsze udawało nam się za pierwszym razem . Problemem jest natomiast niestety mój progesteron . Wiec kiedy tylko uda się musze zażywać duphaston a później do końca luteinę .

A partner wie, że się stara o dziecko? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hey i ja dołączam do Was, chcemy mieć dziecko z mężem już czwarte w sumie . Nie ważne kiedy uda się , aby tylko szczęśliwie donosić. Ciekawostka taka ze teraz próbujemy z pettingu . Wiem , wiem . Petting zmniejsza szanse na zajście w ciąże , ale chcemy eksperymentować aby wiedzieć samemu i zdemontować wszelkie plotki . Oczywiście test za 6 dni . Pozdrawiam [emoji8]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.