reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poważnie , mi się nie spieszy , jak będzie już to będziemy się cieszyć jak nie to nacisku nie ma. Może uda się dziewczynka bo mam trzech chłopców. Co do tego całego p eetingu to teoretycznie jest szansa oczywiście mniejsza niż normalny pełny stosunek ale ponoć nie spotyka się w praktyce takich ciąż a na świecie jest ich kilka [emoji1787]

Chcecie zwiększyć statystyki? [emoji16] bo wiesz, później ktoś się nasłucha i powstają posty na forum „penis dotknął mojego pośladka, czy mogę być w ciąży” i ciężko takim wytłumaczyć, bo przeczytały, ze gdzieś ktoś ponoć. W sensie nie do końca rozumiem całe założenie [emoji28]

reklama
Opcja zawsze jest [emoji2272]
Zdrowa para ma rok na zajście w ciążę nawet jak uprawia seks 7 razy dziennie
Chce tylko nam się nie spieszy , poprobujeny z trzy cykle a potem zobaczymy . Wcześniej , przy poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym cyklu , stosunek codziennie i nie było opcji żeby nie było

Chce tylko nam się nie spieszy , poprobujeny z trzy cykle a potem zobaczymy . Wcześniej , przy poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym cyklu , stosunek codziennie i nie było opcji żeby nie było
Ale o co w ogóle chodzi w tym że chcąc dziecko rezygnujecie z normalnych stosunków ? To nie ma sensu kompletnie 🤯

Ale o co w ogóle chodzi w tym że chcąc dziecko rezygnujecie z normalnych stosunków ? To nie ma sensu kompletnie [emoji2962]
Laska myśli, że plemniki jej faceta są tak superhiperczadowe, że ze wzgórka łonowego czy tam brzucha same się przetransportują w odpowiednie miejsce i będzie w ciąży [emoji23] niczym niepokalane poczęcie [emoji23]

Ale o co w ogóle chodzi w tym że chcąc dziecko rezygnujecie z normalnych stosunków ? To nie ma sensu kompletnie 🤯
Chcemy się przekonać czy jest to możliwe po prostu a ze nam się nie spieszy to czemu mamy nie spróbować

A czemu miałoby nie być? Ludzie rodzą dzieci ze stosunków przerywanych ze spustem do ucha/pępka czy na pięty sąsiada. Żadne to innowacyjne dochodzenie
Chcemy się przekonać czy jest to możliwe po prostu a ze nam się nie spieszy to czemu mamy nie spróbować

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Laska myśli, że plemniki jej faceta są tak superhiperczadowe, że ze wzgórka łonowego czy tam brzucha same się przetransportują w odpowiednie miejsce i będzie w ciąży [emoji23] niczym niepokalane poczęcie [emoji23]
Co ty tak nie myśle , teoretycznie jest to możliwe ale w praktyce ponoć się nie spotyka. Pisałam ze stosunek zakończony przy wejściu pochwy , także ….czas pokaże co mi szkodzi ?

Co ty tak nie myśle , teoretycznie jest to możliwe ale w praktyce ponoć się nie spotyka. Pisałam ze stosunek zakończony przy wejściu pochwy , także ….czas pokaże co mi szkodzi ?
Przepraszam jeśli obrażę, ale twoje wypowiedzi traktuje jak żart.... Są tu dziewczyny które starają się od dłuższego czasu o ciążę a wchodzisz piszesz że zawsze za pierwszym razem zachodzisz w ciążę więc próbujesz innych sposobów ....

reklama
Laska myśli, że plemniki jej faceta są tak superhiperczadowe, że ze wzgórka łonowego czy tam brzucha same się przetransportują w odpowiednie miejsce i będzie w ciąży
emoji23.png
niczym niepokalane poczęcie [emoji23
Przepraszam jeśli obrażę, ale twoje wypowiedzi traktuje jak żart.... Są tu dziewczyny które starają się od dłuższego czasu o ciążę a wchodzisz piszesz że zawsze za pierwszym razem zachodzisz w ciążę więc próbujesz innych sposobów ....
Wiesz u mnie jest inny problem nie ma problemu z zajściem ale trzy razy poroniłam . Także cała ciąże mam traktowana jako ciąże wysokiego ryzyka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.