reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny, trafiłam tu przypadkiem i na pewno zostaje :) podoba mi się tutaj. Ale nie o tym mowa, testowałam się 19.02 dzień przed moimi urodzinami i ku zaskoczeniu test wyszedl pozytywny. Byl to pierwszy cykl starań, oczywiście przy robieniu testu owu. A co do objawów to oczywiście brak @, niesamowity bol piersi, ból głowy co jakiś czas i do tego ból w podbrzuszu. Bardzo się cieszę z takiego prezentu urodzinowego ;)
Piękne kreski, gratuluje !

A zdarzył się komuś pozytywny test 6 dni po owulacji?
Moj wyszedł negatywny, wszędzie czytam, że mozna spróbować 8dni po 10 dni po ale najlepiej w dniu @ lub 7 dni od terminu @. Ale kto by się tym przejmował chyba te, które bardzo nie chcą zajść 😁 czyli nie my
Gdybym miała mniej testów i nie towrzyszyło mi przekonanie, że to ten cykl, nie robilabym. Ale mam ich tyle, ze starczy do konca cyklu. Chyba, ze bol zeba popsuje mi ten cykl i zagniezdzenie i wszystko 😕😑

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny, trafiłam tu przypadkiem i na pewno zostaje :) podoba mi się tutaj. Ale nie o tym mowa, testowałam się 19.02 dzień przed moimi urodzinami i ku zaskoczeniu test wyszedl pozytywny. Byl to pierwszy cykl starań, oczywiście przy robieniu testu owu. A co do objawów to oczywiście brak @, niesamowity bol piersi, ból głowy co jakiś czas i do tego ból w podbrzuszu. Bardzo się cieszę z takiego prezentu urodzinowego ;)

To miesięczny wątek testowy za kilka dni nikogo tu nie będzie. Lepiej przejdź i zostań na październikowych mamach

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.