reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hey i ja dołączam do Was, chcemy mieć dziecko z mężem już czwarte w sumie . Nie ważne kiedy uda się , aby tylko szczęśliwie donosić. Ciekawostka taka ze teraz próbujemy z pettingu . Wiem , wiem . Petting zmniejsza szanse na zajście w ciąże , ale chcemy eksperymentować aby wiedzieć samemu i zdemontować wszelkie plotki . Oczywiście test za 6 dni . Pozdrawiam [emoji8]

Naprawdę?

Sperma oczywiście na narządach rodnych i bardzo płytko w pochwie. Zawsze udawało nam się za pierwszym razem . Problemem jest natomiast niestety mój progesteron . Wiec kiedy tylko uda się musze zażywać duphaston a później do końca luteinę .
I to jeszcze za PIERWSZYM razem 😂

Poważnie , mi się nie spieszy , jak będzie już to będziemy się cieszyć jak nie to nacisku nie ma. Może uda się dziewczynka bo mam trzech chłopców. Co do tego całego p eetingu to teoretycznie jest szansa oczywiście mniejsza niż normalny pełny stosunek ale ponoć nie spotyka się w praktyce takich ciąż a na świecie jest ich kilka 🤣

To może się upewnij czy chce tego dziecka skoro uważa, że z tego co nie będzie [emoji2272]
Chce tylko nam się nie spieszy , poprobujeny z trzy cykle a potem zobaczymy . Wcześniej , przy poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym cyklu , stosunek codziennie i nie było opcji żeby nie było

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.