reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hey i ja dołączam do Was, chcemy mieć dziecko z mężem już czwarte w sumie . Nie ważne kiedy uda się , aby tylko szczęśliwie donosić. Ciekawostka taka ze teraz próbujemy z pettingu . Wiem , wiem . Petting zmniejsza szanse na zajście w ciąże , ale chcemy eksperymentować aby wiedzieć samemu i zdemontować wszelkie plotki . Oczywiście test za 6 dni . Pozdrawiam [emoji8]

Naprawdę?

Sperma oczywiście na narządach rodnych i bardzo płytko w pochwie. Zawsze udawało nam się za pierwszym razem . Problemem jest natomiast niestety mój progesteron . Wiec kiedy tylko uda się musze zażywać duphaston a później do końca luteinę .
I to jeszcze za PIERWSZYM razem 😂

Poważnie , mi się nie spieszy , jak będzie już to będziemy się cieszyć jak nie to nacisku nie ma. Może uda się dziewczynka bo mam trzech chłopców. Co do tego całego p eetingu to teoretycznie jest szansa oczywiście mniejsza niż normalny pełny stosunek ale ponoć nie spotyka się w praktyce takich ciąż a na świecie jest ich kilka 🤣

To może się upewnij czy chce tego dziecka skoro uważa, że z tego co nie będzie [emoji2272]
Chce tylko nam się nie spieszy , poprobujeny z trzy cykle a potem zobaczymy . Wcześniej , przy poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym cyklu , stosunek codziennie i nie było opcji żeby nie było

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.