Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
Hej wszystkim, wczoraj mieliśmy mieć przyjemna chwile ~ ale niestety syn 6letni przechodzi bunt wiec nici z tego były . Na kalendarzyku pokazuje mi 6 dni do owu, jak u was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś 18 dc, więc właśnie mi się moja zygota dzieli i idze do macicy xDHej wszystkim, wczoraj mieliśmy mieć przyjemna chwile ~ ale niestety syn 6letni przechodzi bunt wiec nici z tego były . Na kalendarzyku pokazuje mi 6 dni do owu, jak u was?
Chyba jednak nie oszukał beta wyszła 12,8Myślę, że jak już wychodzi z moczu to z krwi też powinien ale sprawdziłabym na teście z jeszcze innej firmy po tym, co wczoraj widziałam u dziewczyn…
Pięknie! to teraz zbadać przyrostChyba jednak nie oszukał beta wyszła 12,8
Właśnie to planuję zrobić w środę jak będzie dobrze to powiem mężowi właśnie wybieramy się na weekend walentynkowy z córkąPięknie! to teraz zbadać przyrost
Test robiłam dziś (10dpo) I biało, na jutro i ewentualnie środę mam tylko o czułości 25 w domu więc może nie wyjść nawet jeśli coś jest na rzeczy a do apteki dziś nie zdążę po bardziej czuły test, co najwyżej jutro wieczorem dopiero. Zastanawiam się czy ewentualnie nie wziąć jeszcze w środę rano jednej tabletki duphastonu z drugiego opakowania a po południu pójść na betę, zawsze dzień później będzie większa pewność, że beta jest wiarygodna.@Hope99 ja myślę, że możesz robić i możliwe, ze coś wyjdzie testu nie robisz?
U mnie dzisiaj biel, a to już 14 dpo wiec czekam na okres, bole okresowe są taka pełnosc w podbrzuszu tez wiec nie ma co liczyć już na CUD za tydzień mam wizytę wiec będziemy myśleć co dalej