reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim, wczoraj mieliśmy mieć przyjemna chwile ~ ale niestety syn 6letni przechodzi bunt wiec nici z tego były 🙃. Na kalendarzyku pokazuje mi 6 dni do owu, jak u was? :)

reklama
Hej wszystkim, wczoraj mieliśmy mieć przyjemna chwile ~ ale niestety syn 6letni przechodzi bunt wiec nici z tego były 🙃. Na kalendarzyku pokazuje mi 6 dni do owu, jak u was? :)
Ja dziś 18 dc, więc właśnie mi się moja zygota dzieli i idze do macicy xD
Dziś mam wizytę u nowego gina i jestem eksajted. Dowiem się czy była owulka i jakie mam endo, mam nadzieję też zakwalifikować się do drożności jajowodów :)

Dziewczyny, skoro już mowa o becie... czy beta w 11dpo będzie już wiarygodna? Biorę duphaston i jutro wieczorem biorę ostatnią tabletkę (11dpo) 🙈

@Hope99 ja myślę, że możesz robić i możliwe, ze coś wyjdzie :) testu nie robisz?
Test robiłam dziś (10dpo) I biało, na jutro i ewentualnie środę mam tylko o czułości 25 w domu więc może nie wyjść nawet jeśli coś jest na rzeczy a do apteki dziś nie zdążę po bardziej czuły test, co najwyżej jutro wieczorem dopiero. Zastanawiam się czy ewentualnie nie wziąć jeszcze w środę rano jednej tabletki duphastonu z drugiego opakowania a po południu pójść na betę, zawsze dzień później będzie większa pewność, że beta jest wiarygodna.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.