- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
L
Ladycarooo
Gość
U mnie po owulce albo sucho, albo taki mleczny, lepki, nieciągnący.Hej dziewczyny! Mogę Was zapytać jak wyglada Wasz śluz po owulacji? Tak od 17-18 dc? notuje to dopiero od zeszłego cyklu i jestem ciekawa Waszych obserwacji
G
guest-1680456925
Gość
U nas tez ten tydz był ciężki, ja z domu, mąż po mnie do domu, a jak wracalam to juz kapiel i sen... zmęczenie 200%.... ale udało sie 2 razy w dniu piku i trzykrotnie przed dniem piku... mam nadzieję, że będzie to wystarczające. Uczucie rozpierania podbrzusza trwalo dwa dni, wczoraj pogoda mnie znużyla do 30 minutowej drzemki więc na pewno zaden objaw, jedyne, co to czuję bolące sutki i mam sporo gestego białego śluzu na pap toaletowym błyszczacy.. 3d po owu - jeszcze 5 dni i zacznę testować codziennie a co mi tam, mam 14 testówu Nas bida z nędzą teraz w strefie intymnej W Walentynki było miło, a później stary drugie zmiany do dzisiaj, jak wracał, to ja zaraz do spanka, bo na rano do pracy Ale od jutra ma 4 dni wolne więc nadrobimy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
G
guest-1680456925
Gość
Ja mam biały, gęsty śluz błyszczący na papierze toaletowym... 3 dni po owuHej dziewczyny! Mogę Was zapytać jak wyglada Wasz śluz po owulacji? Tak od 17-18 dc? notuje to dopiero od zeszłego cyklu i jestem ciekawa Waszych obserwacji
Ostatnio edytowane przez moderatora:
B
B206
Gość
Albo sucho albo lepki taki na papierze lsniacy a na bieliźnie zasychajacy mleczny lub lekko żółtyHej dziewczyny! Mogę Was zapytać jak wyglada Wasz śluz po owulacji? Tak od 17-18 dc? notuje to dopiero od zeszłego cyklu i jestem ciekawa Waszych obserwacji
Majka2022
Zaangażowana w BB
fermometerU mnie przyszla @
W jakiej apce spr te testy owulacyjne? W przyszlym mcu musze to ogarnąć
stella33
Fanka BB :)
U nas dzień po piku (w owulacje) rano i następnego dnia rano i wieczorem tez liczę na sukces zwłaszcza ze jesteśmy na nartach i każdego dnia spory wysiłek fizyczny i trzesiawka na muldach, na szczęście jutro do domkuU nas tez ten tydz był ciężki, ja z domu, mąż po mnie do domu, a jak wracalam to juz kapiel i sen... zmęczenie 200%.... ale udało sie 2 razy w dniu piku i trzykrotnie przed dniem piku... mam nadzieję, że będzie to wystarczające. Uczucie rozpierania podbrzusza trwalo dwa dni, wczoraj pogoda mnie znużyla do 30 minutowej drzemki więc na pewno zaden objaw, jedyne, co to czuję bolące sutki i mam sporo gestego białego śluzu na pap toaletowym błyszczacy.. 3d po owu - jeszcze 5 dni i zacznę testować codziennie a co mi tam, mam 14 testów
G
guest-1680456925
Gość
Ja polecam tefermometer
Załączniki
reklama
G
guest-1680456925
Gość
Szczerze nie znam sie na tym, tu dziewczyny zaraz Ci podpowiedzą, maja doświadczenie.Nie wierzę w to co widzę rozjeb....y mnie te wyniki serio czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.