reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny! Mogę Was zapytać jak wyglada Wasz śluz po owulacji? Tak od 17-18 dc? 🤗 notuje to dopiero od zeszłego cyklu i jestem ciekawa Waszych obserwacji

reklama
Hej dziewczyny! Mogę Was zapytać jak wyglada Wasz śluz po owulacji? Tak od 17-18 dc? 🤗 notuje to dopiero od zeszłego cyklu i jestem ciekawa Waszych obserwacji
U mnie po owulce albo sucho, albo taki mleczny, lepki, nieciągnący.

u Nas bida z nędzą teraz w strefie intymnej 😂 W Walentynki było miło, a później stary drugie zmiany do dzisiaj, jak wracał, to ja zaraz do spanka, bo na rano do pracy 😝 Ale od jutra ma 4 dni wolne więc nadrobimy 😂
U nas tez ten tydz był ciężki, ja z domu, mąż po mnie do domu, a jak wracalam to juz kapiel i sen... zmęczenie 200%.... ale udało sie 2 razy w dniu piku i trzykrotnie przed dniem piku... mam nadzieję, że będzie to wystarczające. Uczucie rozpierania podbrzusza trwalo dwa dni, wczoraj pogoda mnie znużyla do 30 minutowej drzemki więc na pewno zaden objaw, jedyne, co to czuję bolące sutki i mam sporo gestego białego śluzu na pap toaletowym błyszczacy.. 3d po owu - jeszcze 5 dni i zacznę testować codziennie a co mi tam, mam 14 testów 😂🤣🙈

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam biały, gęsty śluz błyszczący na papierze toaletowym... 3 dni po owu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Albo sucho albo lepki taki na papierze lsniacy a na bieliźnie zasychajacy mleczny lub lekko żółty

U nas tez ten tydz był ciężki, ja z domu, mąż po mnie do domu, a jak wracalam to juz kapiel i sen... zmęczenie 200%.... ale udało sie 2 razy w dniu piku i trzykrotnie przed dniem piku... mam nadzieję, że będzie to wystarczające. Uczucie rozpierania podbrzusza trwalo dwa dni, wczoraj pogoda mnie znużyla do 30 minutowej drzemki więc na pewno zaden objaw, jedyne, co to czuję bolące sutki i mam sporo gestego białego śluzu na pap toaletowym błyszczacy.. 3d po owu - jeszcze 5 dni i zacznę testować codziennie a co mi tam, mam 14 testów 😂🤣🙈
U nas dzień po piku (w owulacje) rano i następnego dnia rano i wieczorem 🙈 tez liczę na sukces zwłaszcza ze jesteśmy na nartach i każdego dnia spory wysiłek fizyczny i trzesiawka na muldach, na szczęście jutro do domku ☺️

Nie wierzę w to co widzę 😭😭😭 rozjeb....y mnie te wyniki serio 😭 czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?

Załączniki

• IMG_20220218_140727.jpg
    IMG_20220218_140727.jpg
    132,3 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Nie wierzę w to co widzę 😭😭😭 rozjeb....y mnie te wyniki serio 😭 czyli wychodzi na to że owu nie było a beta jakaś minimalna jest? WTF?
Szczerze nie znam sie na tym, tu dziewczyny zaraz Ci podpowiedzą, maja doświadczenie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.