reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Betę i proga :) dzisiaj 11/12 dpo, temperatura wysoko, wczoraj jakby cień cienia na teście, więc stwierdzilam że nie będę się dłużej katować i z krwi się okaże na co czekam :p ogólnie dzisiaj max jutro powinnam dostać @ bo mam tylko 11 dni fazę lutealną, ale jakoś się nie zapowiada 🤷🏻‍♀️
Oooo to trzymam kciuki !! Dawaj znać jak będzie wynik!
Oj tego SPA to Ci zazdroszczę ☺️ z mężem raz w roku wyjeżdżamy na 4-5 dni i zawsze człowiek wraca taki zrelaksowany i dopieszczony że chciałoby się częściej 😁
My tylko na weekend jedziemy ale mamy pokój z prywatnym jacuzzi na tarasie 🥰 będzie romantiko i owulka i takie bajery 😂😂

reklama
Oooo to trzymam kciuki !! Dawaj znać jak będzie wynik!

My tylko na weekend jedziemy ale mamy pokój z prywatnym jacuzzi na tarasie 🥰 będzie romantiko i owulka i takie bajery 😂😂
ej dasz linka do takiego bajeru? :D Też chce jaccuzi na tarasie :D

Betę i proga :) dzisiaj 11/12 dpo, temperatura wysoko, wczoraj jakby cień cienia na teście, więc stwierdzilam że nie będę się dłużej katować i z krwi się okaże na co czekam :p ogólnie dzisiaj max jutro powinnam dostać @ bo mam tylko 11 dni fazę lutealną, ale jakoś się nie zapowiada 🤷🏻‍♀️
To czekamy na dobre wieści

reklama
U mnie przyszla @ 💣

W jakiej apce spr te testy owulacyjne? W przyszlym mcu musze to ogarnąć 😁

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.