- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
B
B206
Gość
Chyba większość ma mniejsze libido w drugiej połowie i to normalneJa mam największe libido w 1 połowie cyklu wiec zazwyczaj po staraniach musimy odpocząć w tym miesiącu po owulacji było całe 3 razy
Ewi12
Fanka BB :)
A mi sie wlasnie chce nabardziej przed samym okresemChyba większość ma mniejsze libido w drugiej połowie i to normalne
Kamilka12
Zaangażowana w BB
A to się zgodzę dosłownie tak na dwa dni przedA mi sie wlasnie chce nabardziej przed samym okresem
L
Ladycarooo
Gość
Mi przed owulacja i w okres sie chce xD
pluto_nova
Moderator
to tak jak miMi przed owulacja i w okres sie chce xD
B
B206
Gość
Mi tak 3. Dzień okresu też już wraca ochota ale pierwsze 2 dni żadna siła by mnie nie zmusiłaMi przed owulacja i w okres sie chce xD
G
guest-1680456925
Gość
Weź mnie nie strasz bo w tym roku kończę 35 a mąż 45
A ja 38
Mam 3 dzieci , w wieku szkolnym i przedszkolnym, i 3 psy
oprócz bzykania mam milion innych obowiązków a energie ze mnie wysysają niczym wampirki krew - zwlaszcza zdalne dzieci
reklama
G
guest-1680456925
Gość
Jednak zwracam honor paskom ovu, w zeszłym cyklu porównując je z tymi z tego cyklu, nie dziwie sie, ze nie wyszło. Tam ani jeden nie miał mocniejszej kreski od kontrolnej, w tym cyklu ten jeden dzień był bardzo wyraźny - testowa kreska byla duzo mocniej wybarwiona, ciekawa jestem rezultatu. Dzisiejszy dzień kreseczka bardzo słaba. Z objawów mam lekkie uczucie rozpierajace w podbrzuszu i pełniejsze piersi... a u was co slychać, zwlaszcza tych po ovu?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.