kasiaa91
Fanka BB :)
Ja 5 i stres mnie zżera zawsze miałam wylane a strata poprzedniej ciąży wywołała u mnie jakieś straszne ciśnienie …Sama mam ochotę testować a jestem 2d po więc rozumiem doskonale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 i stres mnie zżera zawsze miałam wylane a strata poprzedniej ciąży wywołała u mnie jakieś straszne ciśnienie …Sama mam ochotę testować a jestem 2d po więc rozumiem doskonale
Mam tak samo... A jeszcze bardziej boję się, że będzie powtórka...Ja 5 i stres mnie zżera zawsze miałam wylane a strata poprzedniej ciąży wywołała u mnie jakieś straszne ciśnienie …
Ja 5 i stres mnie zżera zawsze miałam wylane a strata poprzedniej ciąży wywołała u mnie jakieś straszne ciśnienie …
O to pewnie będę się zamartwiać później…Mam tak samo... A jeszcze bardziej boję się, że będzie powtórka...
Ja mam 6dpoNo to ja mam dzisiaj 7dpo i chciałbym już jutro zatestować chociaż wiem że to jutrzejsze testowanie nic nie wniesie.
Wogole to jeszcze do wczoraj byłam pewna że to ten cykl, a dzisiaj już dupa.
U mnie w sumie niepewnie - jestem najmniej 5dpo a najwiecej 7. Ale wydaje mi się że owulacja była raczej w sobotę niż wcześniej.No to ja mam dzisiaj 7dpo i chciałbym już jutro zatestować chociaż wiem że to jutrzejsze testowanie nic nie wniesie.
Wogole to jeszcze do wczoraj byłam pewna że to ten cykl, a dzisiaj już dupa.
U mnie w sumie niepewnie - jestem najmniej 5dpo a najwiecej 7. Ale wydaje mi się że owulacja była raczej w sobotę niż wcześniej.
Wow jaki piękny prog zazdro!Ja właśnie zerknelam na wyniki proga i chociaż on mnie uspokoił że z tego tytułu nie ma już żadnych niedoborów bo wynik 54.26 [emoji15]
Wow jaki piękny prog [emoji7] zazdro!