reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jednak zwracam honor paskom ovu, w zeszłym cyklu porównując je z tymi z tego cyklu, nie dziwie sie, ze nie wyszło. Tam ani jeden nie miał mocniejszej kreski od kontrolnej, w tym cyklu ten jeden dzień był bardzo wyraźny - testowa kreska byla duzo mocniej wybarwiona, ciekawa jestem rezultatu. Dzisiejszy dzień kreseczka bardzo słaba. Z objawów mam lekkie uczucie rozpierajace w podbrzuszu i pełniejsze piersi... a u was co slychać, zwlaszcza tych po ovu?
No ja 10/11 dpo i test negatywny... 😪 A takie miałam przeczucie że to ten cykl 🤦🏻‍♀️

Załączniki

• IMG_20220217_055946.jpg
    IMG_20220217_055946.jpg
    971,5 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Co prawda to dopiero drugi post mój w tej grupie [emoji28] ale na moim tel widać jakaś drugą kreskę [emoji1745] możliwe że fabryczna, ale ja bym powtórzyła test jutro [emoji1745]
No ja 10/11 dpo i test negatywny... [emoji25] A takie miałam przeczucie że to ten cykl [emoji2358]

Na chlopski rozum, jeszcze za wcześnie na test. Wynik nic nie przesądza.
Hehe no właśnie mój chłopski rozum nie działa 😂 naczytałam się, że inne babki mają drugie kreski już w 8/10 dpo i przez to mój mózg uważa że już po temacie 🤦🏻‍♀️ a niby test jest miarodajny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki...

Co prawda to dopiero drugi post mój w tej grupie [emoji28] ale na moim tel widać jakaś drugą kreskę [emoji1745] możliwe że fabryczna, ale ja bym powtórzyła test jutro [emoji1745]
No właśnie tak sobie wmawiałam że coś widzę, obczajalam ten test z 10 min z każdej strony i pod każdym kątem 🤦🏻‍♀️ ale żeby mieć pewność zrobię jutro betę z krwi i wtedy będę wiedziała

Dam znać jutro jak będę miała wynik bety, o ile wcześniej nie przyjdzie @ brzuch i krzyże pobolewają, więc nadzieja na cokolwiek raczej marna :(

U mnie dzisiaj 27 dc, a biel na tescie bielsza juz nie bedzie 😪 brzuch mnie kreci jak na okres od paru dni, 1.5 dnia temu bylo mikro plamienie ( brązowe).
Czekam na okres.
No ja dzisiaj też 27dc, a jednak jeszcze się łudzę 😔

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.