Bibi89
Fanka BB :)
Hej, melduję że 10 dpo i biel za dwa dni powinna przyjść @
Ja tez 10dpo i biało, oto dowod. Wszystkie objawy ciążowe ustąpiłyDziś 10/11 dpo - bielsze nie będzie czekamy na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, melduję że 10 dpo i biel za dwa dni powinna przyjść @
Ja tez 10dpo i biało, oto dowod. Wszystkie objawy ciążowe ustąpiłyDziś 10/11 dpo - bielsze nie będzie czekamy na @
Przykro mi, że biało, ale chciałam powiedzieć, że ładny testJa tez 10dpo i biało, oto dowod. Wszystkie objawy ciążowe ustąpiły
Zobacz załącznik 1369932
Też mi się spodobał, ale bałam się przyznaćPrzykro mi, że biało, ale chciałam powiedzieć, że ładny test
Też mi się spodobał, ale bałam się przyznać
Ja bardzo lubię ładne testy, nawet mam zostawione te które mi się najbardziej podobają, żeby w razie pozytywu obsikać na pamiątkę... głupia jestem xDŁadny, nie? @Lea2022 polecała, jest trochę inny niż ona miała ale i tak bardzo ładny, będę takie teraz kupować na te lata starań które mnie czekają
Wcale nieJa bardzo lubię ładne testy, nawet mam zostawione te które mi się najbardziej podobają, żeby w razie pozytywu obsikać na pamiątkę... głupia jestem xD
Tak to zrozumiałe, ja w ciąży mam dwa razy większe libido niz zwykle, choć zwykle też nie mam z nim problemu ale chodzi o czas możliwy na zapłodnienie
Mi raczej chodzi o odpoczynek od maratonu seksualnego... jesli pik wyszedł 14.02 to do 20.02 mozna jeszcze na wszelki wypadek dzialac, a potem odpocząć?Wiadomo, że jak się jakoś specjalnie za seksem nie przepada, albo nie ma siły, czasu etc. to może się skupić na uprawianiu seksu tylko i wyłącznie kiedy ma pik na testach owulacyjnych czy potwierdzoną owulację w jakiś inny sposób. Natomiast jak ktoś ma ochotę nie ma żadnych medycznych przesłanek by nie uprawiać seksu po ewentualnym zapłodnieniu, czy nawet od samego początku ciąży o ile nie jest ona zagrożona
Mi raczej chodzi o odpoczynek od maratonu seksualnego... jesli pik wyszedł 14.02 to do 20.02 mozna jeszcze na wszelki wypadek dzialac, a potem odpocząć?
zgadzam się. Jak stary czy ja akurat mamy gorszy dzień to zwyczajnie wtedy nie ma seksów, nawet jeśli wypada wtedy owulacja. Nie na tym to polega, żeby się męczyć i denerwować. Nie ten cykl to następnyMoim zdaniem powinno się uprawiać seks wtedy kiedy ma się ochotę bez spiny
Odpoczywajcie wtedy kiedy wam wygodnie serio szkoda, żeby seks był tylko maratonem prokreacyjnym