reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny, można się jeszcze dopisać? Wstępnie testuję 22.02.
W tym miesiącu miał być cykl stracony bo partner za granicą a owulacja przyszła tydzień wcześniej ale udało mu się wrócić wcześniej i coś działaliśmy przy pęcherzyku 25mm więc może nie wszystko stracone. 😊
To ja również dołączam, powinnam testować 22/24 ale pewnie zacznę z 2 dni szybciej z niecierpliwości :)

reklama
No nic zrobiłam z mężem przez dwa dnj co się dało a teraz pozostaje czekać... Owulacja niby dzisiaj chociaż sądzę że miałam ją wczoraj, zobaczymy co z tego wyjdzie ⏸️🤞
Trzymamy kciuki!! 🍀

U mnie dziś 11 dc, śluz białko kurzego jajka ale test owu wczoraj i dziś negatywny 🧐 mimo wszystko działamy prawie codziennie 💪🏼 Miłego, owocnego weekendu dziewczyny!

Była tu dziewczyna która pare tygodni brała duphaston zamiast po prostu zbadać betę, bo tak lekarz kazał. Ciąży z tego nie było, a cykl się wydłużył, bo jednak tego okresu nie dostała w trakcie. Dlatego mnie zdziwiła ilość dni, jaka masz go zażywać [emoji51
Wszystko rozumiem, tez się trochę tego obawiam ze tak może być, ale No w końcu jest moim lekarzem i już w wielu kwestiach mi pomogła nie tylko tych ciążowo staraniowych ✊🏻

To ja również dołączam, powinnam testować 22/24 ale pewnie zacznę z 2 dni szybciej z niecierpliwości :)
Ja też pewnie zacznę szybciej, mam zapas testów więc co mi szkodzi. 😅 moja ginekolog kazała mi robić testy od 7dpo bo muszę bardzo szybko wyłapać ewentualną ciążę ale w żadnej ciąży nie wyszło mi nic przed 9dpo więc zacznę od 9-10dpo może o ile w poniedziałek gin mi powie kiedy ta owu mogła być. 😅

Ja też pewnie zacznę szybciej, mam zapas testów więc co mi szkodzi. 😅 moja ginekolog kazała mi robić testy od 7dpo bo muszę bardzo szybko wyłapać ewentualną ciążę ale w żadnej ciąży nie wyszło mi nic przed 9dpo więc zacznę od 9-10dpo może o ile w poniedziałek gin mi powie kiedy ta owu mogła być. 😅
Ja byłam przekonana że to już wczoraj ale dzisiaj śluz dalej płodny więc w sumie nie wiem kiedy owulacja była/będzie. Ten cykl jest trochę inny od wcześniejszych ale jestem po poronieniu więc zobaczę jak się to ułoży.

Ja byłam przekonana że to już wczoraj ale dzisiaj śluz dalej płodny więc w sumie nie wiem kiedy owulacja była/będzie. Ten cykl jest trochę inny od wcześniejszych ale jestem po poronieniu więc zobaczę jak się to ułoży.
U mnie od ostatniego poronienia każdy cykl jest inny. Inna długość i inne objawy co miesiąc. Pierwszy trwał 30 dni, drugi 27 z czego nie jestem pewna czy była owulacja. Trzeci 39dni- owulacja potwierdzona w 24dc i czwarty jest właśnie teraz i owulacja ok 14-16dc więc będzie ok 29-31dni trwał czyli podobnie jak przed ciążą, mam nadzieję, że już wraca do normy. Przed poronieniem miałam cykle ok 32 dniowe no ale zazwyczaj były bezowulacyjne.

Ależ mi się porypała ta pierwsza strona :D
Dobro, skoro tak, to będę zakładać wątki miesięczne tak jak było kiedyś :)

Ja tam dzis bez skrupułów nago w łóżeczku czekałam na męża udajac sen, az wroci z psami z porannego spaceru i oczywiście nie musialam namawiać na nic 👉🍑😂 ochota przyszła sama. Czuję się jak super agentka seksualna, jeszcze tak średnio co 3 dzień przez kolejne 2 tyg i spoko, może odpoczywać 🙃🤣🤣😂🙈

reklama
Witajcie !
U mnie 15dc i z rana poczułam jak coś ze mnie wyplywa, okazało się że to odrobina śluzu zabarwiona na delikatny brąz. To normalne ? Zapowiedź owulacji, czy co to moze być? Jednorazowa akcja, ale mnie zastanowiła. ..
A u Was co? Jakieś kreski się dziś pojawią?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.