reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja myślę, że wątek kresek jest spoko. Tu odnajdują się dziewczyny, które niekoniecznie udzielają się w staraczkach, nie mają problemów itp, a chcą przynależeć do jakiejś grupy.

Tez tak myśle. Jasne, czasem się tematy pokrywają, ale zawsze tu były wątki stricte kreskowe z tabelka, datami i testami [emoji16] No i można było rzucać pozytywami do woli, na dzień dobry [emoji1]

reklama
A mam pytanie, ile po owulacji przyjmujesz duphaston? Masz jakieś konkretne wytyczne od ginekologa?
Jak we wtorek miałam usg to gin stwierdziła ze w niedziele była owulacja i od tego wtorku biorę i mam brać cały czas aż do 1 marca, i albo przychodzę potwierdzić ciąże na usg albo wcześniej dostanę okres, ale mam cały czas brać, wcześniej przy regulacji robiłam tak ze brałam od 16 do 25 dc

Jak we wtorek miałam usg to gin stwierdziła ze w niedziele była owulacja i od tego wtorku biorę i mam brać cały czas aż do 1 marca, i albo przychodzę potwierdzić ciąże na usg albo wcześniej dostanę okres, ale mam cały czas brać, wcześniej przy regulacji robiłam tak ze brałam od 16 do 25 dc

Masz brać dupka 3 tygodnie?!

Dziwne zalecenie

No mi właśnie kazała 2-3 dni po owulacji zacząć tylko, że w środę na usg był pęcherzyk jeszcze taki już gotowy do pęknięcia i nie wiadomo kiedy pękł więc zastanawiam się czy zacząć w niedzielę. W poniedziałek mam wizytę więc w sumie się dowiem dopiero wtedy ale w poniedziałek może być już dosyć późno na duphaston. Chyba zaryzykuję i zacznę tak jak planowałam. 😅

Ale, o ile się nie myślę, to chyba nie dostaniesz okresu jeśli nie odstawisz dupka, nie ?

Ale, o ile się nie myślę, to chyba nie dostaniesz okresu jeśli nie odstawisz dupka, nie ?
Ona twierdzi ze jak potwierdzona owulacja to dostanę i ciałko żółte to dostanę okres jezeli się nie udało, tez się zdziwiłam ze mam tyle brać, No ale kłócić się nie będę, chyba wie co robi w końcu nie bez powodu ja wybrałam 😒

Ona twierdzi ze jak potwierdzona owulacja to dostanę i ciałko żółte to dostanę okres jezeli się nie udało, tez się zdziwiłam ze mam tyle brać, No ale kłócić się nie będę, chyba wie co robi w końcu nie bez powodu ja wybrałam 😒
Jak miałam cykl 96 dniowy to dostałam estrofem i duphaston żeby brać razem przez 10 dni a 4 dnia już okres miałam, wiec chyba to możliwe mieć okres na dupku.

reklama
Jak miałam cykl 96 dniowy to dostałam estrofem i duphaston żeby brać razem przez 10 dni a 4 dnia już okres miałam, wiec chyba to możliwe mieć okres na dupku.

Była tu dziewczyna która pare tygodni brała duphaston zamiast po prostu zbadać betę, bo tak lekarz kazał. Ciąży z tego nie było, a cykl się wydłużył, bo jednak tego okresu nie dostała w trakcie. Dlatego mnie zdziwiła ilość dni, jaka masz go zażywać [emoji51]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.