reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam o e nie to samo... 2 dni lekkie brazowe plamienie, wczesniej 1 dzien mialam rozowe. Tez sie zastanawiam o co kaman.
Kiedyś mialam takie brazowe i się okazało że mam polipa... ale jestem dopiero co po usg i bylo czysto
Ja tez byłam na usg bo chodzę na monitoring i również nic nie było. A, że jestem po poronieniu to boje się myśleć, że to może być plamienie implantacyjne 🙈

reklama
Ja tez byłam na usg bo chodzę na monitoring i również nic nie było. A, że jestem po poronieniu to boje się myśleć, że to może być plamienie implantacyjne 🙈
Ja tez sie zastanawiam czy to moze byc implementacyjne.. Tydzien po by pasowalo.

Musimy dzielnie poczekac! Az bedzie szansa ze test cos pokaze. Kiedy chcesz testowac?

Ja mam o e nie to samo... 2 dni lekkie brazowe plamienie, wczesniej 1 dzien mialam rozowe. Tez sie zastanawiam o co kaman.
Kiedyś mialam takie brazowe i się okazało że mam polipa... ale jestem dopiero co po usg i bylo czysto

Nie wszystkie polipy są widoczne na usg.

Ja tez sie zastanawiam czy to moze byc implementacyjne.. Tydzien po by pasowalo.

Musimy dzielnie poczekac! Az bedzie szansa ze test cos pokaze. Kiedy chcesz testowac?
Najchętniej już 😁😁😁 A tak poważnie, to chciałabym w przyszlym tygodniu, ale pewnie zatestuję w niedzielę bo ciekawość mnie zje 🙈

reklama

przepraszam, ale muszę... Skąd wy bierzecie to określenie implementacja? Jak już to IMPLANTACJA - bez urazy oczywiście, ale to się już robi coraz to powszechniejsze, że coraz więcej osób określa to błędnie... Chciałam tylko zwrócić na to uwagę, bez złych zamiarów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.