Bibi89
Fanka BB :)
Jak wypadnie mu delegacja w dni płodne to chyba nie będę miała wyjściaPakuj mu sie do walizki i w droge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wypadnie mu delegacja w dni płodne to chyba nie będę miała wyjściaPakuj mu sie do walizki i w droge
U nas jak nie wyjdzie to kolejna w moje urodziny ale wolałabym zeby wyszło juzNam jesli nie wyjdzie w tym cyklu, następna owu bedzie na wyjeździe w Rzymie
A to jak tak samo jak każda tutaj chyba.U nas jak nie wyjdzie to kolejna w moje urodziny ale wolałabym zeby wyszło juz
A to piąteczka !A to jak tak samo jak każda tutaj chyba.
W ogole to chyba jestesmy rówieśniczkami patrząc po nicku twoim
A właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana!Też prawda. Ale ja np nie kupuje paskowych, bo jakbym miała moje pierwsze 2 kreski w życiu na takiej miernocie zobaczyć to by mi przykro było xD
No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nieA właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana!
Ja je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nie
I też słyszałam od wielu ludzi ze te paski z rossa sa najdokładniejsze
No właśnie, z drugiej strony tyle plastiku też czasem mnie mierzi jako nałogową testerkę xDJa je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.
Plus te Rossmanowe są jakby bardziej ekologiczne mniej plastiku jakby jakby bez tych osłonek
Ale na pewno wyglądają dużo smętniej a już w ogóle te elektroniczne to musi być szał xD