reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mam podobnie, jak w tym miesiącu się nie uda to w przyszłym podczas owulacji mój narzeczony będzie na wyjeździe. W ogóle przez pracę za granicą mamy mniejsze możliwości niż większość par. Ale liczę że się udało bo do dzisiaj powinnam dostać okres a jeszcze nie przyszedł i się nie zapowiada... I od dwóch dni ciągle chce mi się spać 😴

Też prawda. Ale ja np nie kupuje paskowych, bo jakbym miała moje pierwsze 2 kreski w życiu na takiej miernocie zobaczyć to by mi przykro było xD
A właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana! :p

A właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana! :p
No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nie :D
I też słyszałam od wielu ludzi ze te paski z rossa sa najdokładniejsze

No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nie :D
I też słyszałam od wielu ludzi ze te paski z rossa sa najdokładniejsze
Ja je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła :p ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.
Plus te Rossmanowe są jakby bardziej ekologiczne :p mniej plastiku jakby jakby bez tych osłonek
Ale na pewno wyglądają dużo smętniej :p a już w ogóle te elektroniczne to musi być szał xD

reklama
Ja je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła :p ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.
Plus te Rossmanowe są jakby bardziej ekologiczne :p mniej plastiku jakby jakby bez tych osłonek
Ale na pewno wyglądają dużo smętniej :p a już w ogóle te elektroniczne to musi być szał xD
No właśnie, z drugiej strony tyle plastiku też czasem mnie mierzi :D jako nałogową testerkę xD
może sobie kupię ten elektroniczny jak bedę w ciąży :D żeby zobaczyć :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.