reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mam podobnie, jak w tym miesiącu się nie uda to w przyszłym podczas owulacji mój narzeczony będzie na wyjeździe. W ogóle przez pracę za granicą mamy mniejsze możliwości niż większość par. Ale liczę że się udało bo do dzisiaj powinnam dostać okres a jeszcze nie przyszedł i się nie zapowiada... I od dwóch dni ciągle chce mi się spać 😴

Też prawda. Ale ja np nie kupuje paskowych, bo jakbym miała moje pierwsze 2 kreski w życiu na takiej miernocie zobaczyć to by mi przykro było xD
A właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana! :p

A właśnie ja jako nałogowy sikacz po testach od 48 godzin mogę powiedzieć ze najładniejsze kreski wychodzą na tych najtańszych za piątąka z Rossmana! :p
No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nie :D
I też słyszałam od wielu ludzi ze te paski z rossa sa najdokładniejsze

No te paskowe z Rossa to jeszcze, bo są w miarę duze, ale te np dołączone do owulaków, takie małe ścierwa, to nie :D
I też słyszałam od wielu ludzi ze te paski z rossa sa najdokładniejsze
Ja je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła :p ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.
Plus te Rossmanowe są jakby bardziej ekologiczne :p mniej plastiku jakby jakby bez tych osłonek
Ale na pewno wyglądają dużo smętniej :p a już w ogóle te elektroniczne to musi być szał xD

reklama
Ja je pierwszy raz miałam. Siostra poleciła :p ja wcześniej kupowałam tylko apteczne i chyba mogłabym za równowartość kupić dom na Barbados.
Plus te Rossmanowe są jakby bardziej ekologiczne :p mniej plastiku jakby jakby bez tych osłonek
Ale na pewno wyglądają dużo smętniej :p a już w ogóle te elektroniczne to musi być szał xD
No właśnie, z drugiej strony tyle plastiku też czasem mnie mierzi :D jako nałogową testerkę xD
może sobie kupię ten elektroniczny jak bedę w ciąży :D żeby zobaczyć :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.