reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam podobnie, jak w tym miesiącu się nie uda to w przyszłym podczas owulacji mój narzeczony będzie na wyjeździe. W ogóle przez pracę za granicą mamy mniejsze możliwości niż większość par. Ale liczę że się udało bo do dzisiaj powinnam dostać okres a jeszcze nie przyszedł i się nie zapowiada... I od dwóch dni ciągle chce mi się spać 😴
Testowałaś?!
No właśnie, z drugiej strony tyle plastiku też czasem mnie mierzi :D jako nałogową testerkę xD
może sobie kupię ten elektroniczny jak bedę w ciąży :D żeby zobaczyć :D
Taaak zeby ładne zdjęcie zrobić na pamiątkę 🙈

reklama
Ja mam lekką załamke dzis ... nie dość że owulaki są biale jak moje testy ciążowe (taki sucharek) to jeszcze stary dzis oznajmił ze czekają go delegacje... co drugi tydzień będzie wyjeżdżał od pon do pt i tak przez 3 miesiące 😭😭😭😭 całe życie wiatr w oczy 😭😭😭
to powiedz mu, żeby chociaż sprzęt zostawił 😝 Taki sucharek 😜

Powiedzcie mi proszę, miałyście kiedyś tydzień po owulacji takie brązowe plamienie? Biorę luteinę drugi cykl i nie wiem czy to normalne czy o coś nie tak. 🙈

Ja miałam [emoji849] a to jednorazowe czy się utrzymuje?
w zeszłym cyklu miałam plamienie, ale to było jakoś dwa dni przed miesiączka, którą dostałam dzień po odstawieniu luteiny. A dziś rano miałam takie jakby brązowe niteczki na papierze toaletowym i ciągną mnie jajniki jak na okres, a do okresu jeszcze 10 dni 🙈

Ja mam lekką załamke dzis ... nie dość że owulaki są biale jak moje testy ciążowe (taki sucharek) to jeszcze stary dzis oznajmił ze czekają go delegacje... co drugi tydzień będzie wyjeżdżał od pon do pt i tak przez 3 miesiące 😭😭😭😭 całe życie wiatr w oczy 😭😭😭
Moj w marcu prawdopodobnie na 3 tygodnie więc 2 miesiące zmarnowane, bo zahacza oba po połowie a ja wchodzę na allegro i bije sie z myslami zamawiac pakiet testow i owu czy dać sobie spokój... i narazie odpuszczam zakup koszyka🤦‍♀️🤷‍♀️

Powiedzcie mi proszę, miałyście kiedyś tydzień po owulacji takie brązowe plamienie? Biorę luteinę drugi cykl i nie wiem czy to normalne czy o coś nie tak. 🙈
Ja mam o e nie to samo... 2 dni lekkie brazowe plamienie, wczesniej 1 dzien mialam rozowe. Tez sie zastanawiam o co kaman.
Kiedyś mialam takie brazowe i się okazało że mam polipa... ale jestem dopiero co po usg i bylo czysto

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.