Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ja również planowałam we wtorekMam identycznie
Pewnie tez się skończy na teście w niedziele, a planowalalm wtorek najwcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również planowałam we wtorekMam identycznie
Pewnie tez się skończy na teście w niedziele, a planowalalm wtorek najwcześniej
J mam urodziny równo za miesiąc, tez chce taki prezent !Dzisiaj mój 31 dzień cyklu i dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy - dwie kreski
Nie obyło się bez przygód bo pierwszy test był nieważny (żadna kreska się nie pojawiła), więcej testów nie miałam a że jestem na kwarantannie to musiałam kombinować kto mi kolejny test przywiezie Dostałam zapas 3 testów, pierwszy jest pozytywny, kolejne zrobię jutro i pojutrze ale wynik już mam
Cieszę się niesamowicie, w tym cyklu od początku miałam przeczucie że się udało, już drugi tydzień czuje dziwny ucisk w podbrzuszu.
Nie mogę się na niczym skupić, ciasto urodzinowe będzie dopiero na wieczór
Zobacz załącznik 1365617
Jakie piękne krechy Wszystkiego Najlepszego!Dzisiaj mój 31 dzień cyklu i dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy - dwie kreski
Nie obyło się bez przygód bo pierwszy test był nieważny (żadna kreska się nie pojawiła), więcej testów nie miałam a że jestem na kwarantannie to musiałam kombinować kto mi kolejny test przywiezie Dostałam zapas 3 testów, pierwszy jest pozytywny, kolejne zrobię jutro i pojutrze ale wynik już mam
Cieszę się niesamowicie, w tym cyklu od początku miałam przeczucie że się udało, już drugi tydzień czuje dziwny ucisk w podbrzuszu.
Nie mogę się na niczym skupić, ciasto urodzinowe będzie gotowe dopiero na wieczór
Zobacz załącznik 1365617