reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I na Pink pojawia się po czasie kreska oddzielająca białą część na kreskę od granicy moczu i czasami My niektóre łapiemy się na to, że to cień cienia.... nie moge zdecydować się lubie pink czy nie 😁🤔

A mnie tak kusi test!! Wiem ze za wcześnie, bo niby tydzien po owu ale nadal...

Ja wyczekuję owulacji,przy dobrych wiatrach będzie w niedzielę i oby mój się postarał bo w poniedziałek wyjeżdza,a to cykl stymulowany to szkoda

Ja mam lekką załamke dzis ... nie dość że owulaki są biale jak moje testy ciążowe (taki sucharek) to jeszcze stary dzis oznajmił ze czekają go delegacje... co drugi tydzień będzie wyjeżdżał od pon do pt i tak przez 3 miesiące 😭😭😭😭 całe życie wiatr w oczy 😭😭😭

reklama
Ja mam lekką załamke dzis ... nie dość że owulaki są biale jak moje testy ciążowe (taki sucharek) to jeszcze stary dzis oznajmił ze czekają go delegacje... co drugi tydzień będzie wyjeżdżał od pon do pt i tak przez 3 miesiące 😭😭😭😭 całe życie wiatr w oczy 😭😭😭
Pakuj mu sie do walizki i w droge :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.