Bibi89
Fanka BB :)
Dla mnie może być paskudny ale niech mi 2 kreski pokazeteż lubię jak test jest ładny xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie może być paskudny ale niech mi 2 kreski pokazeteż lubię jak test jest ładny xD
zrobiłam duuuużo różnych testów przez ostatni tydzień. I to koreluje. Ładniejsze testy pokazują wcześniej i ładniejsze testy.Dla mnie może być paskudny ale niech mi 2 kreski pokaze
zrobiłam duuuużo różnych testów przez ostatni tydzień. I to koreluje. Ładniejsze testy pokazują wcześniej i ładniejsze testy.
A ten cholerny pink przy becie 60 był ledwo widoczny.
Trzymam ostatni pink specjalnie dla Ciebie, zrobię przy becie koło 800, może już będzie normalnie widać?Zachwiałas moją miłością do pinkow, ale jednak dalej je kocham, ze względu na brak oszukańczych cieni
Ja widzę, że są dwa obozy Pinków - jedni je kochają, drudzy nienawidzą [emoji1787] Ja im ufam, bo mnie nigdy nie oszukały. A przy becie 13 pokazały cień, więc są czułe [emoji12]
Mam to samo, wiele testów pokazało jakieś cienie, a Pinki wiernie 1 kreskaZachwiałas moją miłością do pinkow, ale jednak dalej je kocham, ze względu na brak oszukańczych cieni
Też prawda. Ale ja np nie kupuje paskowych, bo jakbym miała moje pierwsze 2 kreski w życiu na takiej miernocie zobaczyć to by mi przykro było xDDla mnie może być paskudny ale niech mi 2 kreski pokaze
No ale zobaczcie. W piątek. Ten sam mocz, fotki po tym samym czasie (na drugim rozebrany pink)Otóż to!!! Nie kłamią! A czy kreska ciemna czy jasna to jeden pies bo i tak każda z nas obejrzy go pod absolutnie każdym kątem [emoji23]