reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej apka podpowiada mi że mógł to być cykl bez owulacyjny . W necie znów pisze że takie cykle są krótsze więc jeżeli moje standardowo są 31-32 dni to czy 28 dni mogę uznać za krótszy miarodajnie do mojej długości . Dodam że cofając się wstecz z cyklami na przełomie 2 lat nie doświadczyłam tak krótkich cykli @ drugi raz w tym miesiącu [emoji17]

Cykle bezowulacyjne mogą być krótsze, dłuższe, albo tej samej długości co normalny. Różnica 2-3 dni w długości cyklu nie świadczy o tym, ze jest to cykl bezowulacyjny, to zupełnie normalne. Poza tym u zdrowych kobiet może się czasem zdarzyć cykl bezowulacyjny i nie świadczy to o żadnej jednostce chorobowej. Czy masz jakiekolwiek inne przesłanki ze cykl był bezowulacyjny niż długość cyklu? Bo ja myśle ze może po prostu miałaś ciut wcześniej owu [emoji6]

PS. Tez mam drugi okres w styczniu [emoji23]

reklama
Przecież zdrowa para ma rok na zajście w ciążę nawet jeśli trafiałaby w owu idealnie [emoji2272]
U mnie @ rozkrecił sie na dobre [emoji3061][emoji29][emoji25]
31.01, po 3 dniach wahania. Aż dziwne, że nie trafilam w owu, a raczej obstawiam że moje komorki są już stare i stąd brak efektu. Został mi jeden test i zgodnie z przewidywaniami wyprzedził mnie @

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.