pluto_nova
Moderator
piękny! Proszę mnie zarazićJadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny! Proszę mnie zarazićJadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy
Jaka śliczna kreska, gratulacjeJadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy
Tak, kwas foliowy oraz Smart Me z Health Labs (Olej z witaminami A, D, E oraz kwasami omega 3, 6i 9). Teraz zamówię od nich suplement Little Me.Gratulacje ogromne stosowalas jakiś kwas foliowy czy wogole jakąś suplementację .?
Kwas foliowy nalezy brać nawet w czasie starań prawda? Ja biore od poronienia w lipcu.Gratulacje ogromne stosowalas jakiś kwas foliowy czy wogole jakąś suplementację .?
Mnie teżpiękny! Proszę mnie zarazić
Przesyłam ciążowe "zarazki" :*piękny! Proszę mnie zarazić
Hej apka podpowiada mi że mógł to być cykl bez owulacyjny . W necie znów pisze że takie cykle są krótsze więc jeżeli moje standardowo są 31-32 dni to czy 28 dni mogę uznać za krótszy miarodajnie do mojej długości . Dodam że cofając się wstecz z cyklami na przełomie 2 lat nie doświadczyłam tak krótkich cykli @ drugi raz w tym miesiącu [emoji17]
U mnie @ rozkrecił sie na dobre [emoji3061][emoji29][emoji25]
31.01, po 3 dniach wahania. Aż dziwne, że nie trafilam w owu, a raczej obstawiam że moje komorki są już stare i stąd brak efektu. Został mi jeden test i zgodnie z przewidywaniami wyprzedził mnie @