reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pozycja była badania była dziwna trochę :D
Ale samo badanie bezbolesne, niczego nie czułam. Nie miałam tez żadnych znieczuleń (gdzieś czytałam o takich rzeczach i niepotrzebnie się nakręciłam przed badaniem). :D
Wyszło, ze oba jajowody drożne :)

Właśnie dlatego Cię nie bolało, bo jajowody drożne. Przy niedrożnych już ból sie pojawia [emoji6] nic tylko się cieszyć! [emoji16]

reklama
Ja mam ochotę wydrukować sobie ten napis i przykleić w całym domu:

"...musisz wiedzieć, że aż 97 proc. pewności, że jesteś w ciąży, da ci test robiony dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Jego wynikowi możesz zaufać, jeśli postępowałaś zgodnie z instrukcją na opakowaniu..."🙈

32 dzień cyklu... cykle od 26 do 35 dni... wg kalendarzyka 1 dzień spóźnienia @
Oczywiście dzisiejszy negatywny 🥴😔😑🙄

Ja mam ochotę wydrukować sobie ten napis i przykleić w całym domu:

"...musisz wiedzieć, że aż 97 proc. pewności, że jesteś w ciąży, da ci test robiony dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Jego wynikowi możesz zaufać, jeśli postępowałaś zgodnie z instrukcją na opakowaniu..."🙈

32 dzień cyklu... cykle od 26 do 35 dni... wg kalendarzyka 1 dzień spóźnienia @
Oczywiście dzisiejszy negatywny 🥴😔😑🙄
No a u mnie dzisiaj @ przyszła drugi raz w tym miesiącu bo pierwsza była 02.01... miała być 4 lutego dopiero zawsze minimum 32 dni cykle a teraz kurde jak w książce 28 ... Eh irytacja i zaskoczenie sięgają zenitu dziś.... 🥴

U mnie grudzień taki był dostalam 1.12 do 5.12 a potem po 23 dniach cyklu 29.12 do 3.01

Takie cudawianki mi dziś wyszły 33 dc 2 dzień spóźnienia @

Załączniki

• 20220130_193349.jpg
    20220130_193349.jpg
    403,3 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Takie cudawianki mi dziś wyszły 33 dc 2 dzień spóźnienia @
A byłaś na becie .? Może zrób sobie w tym tygodniu . Ja to przez ta @ tak umieram jak nigdy okropny ból i skurcze . Zaczynam myśleć że coś mogło być ale się straciło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.