reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pozycja była badania była dziwna trochę :D
Ale samo badanie bezbolesne, niczego nie czułam. Nie miałam tez żadnych znieczuleń (gdzieś czytałam o takich rzeczach i niepotrzebnie się nakręciłam przed badaniem). :D
Wyszło, ze oba jajowody drożne :)

Właśnie dlatego Cię nie bolało, bo jajowody drożne. Przy niedrożnych już ból sie pojawia [emoji6] nic tylko się cieszyć! [emoji16]

reklama
Ja mam ochotę wydrukować sobie ten napis i przykleić w całym domu:

"...musisz wiedzieć, że aż 97 proc. pewności, że jesteś w ciąży, da ci test robiony dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Jego wynikowi możesz zaufać, jeśli postępowałaś zgodnie z instrukcją na opakowaniu..."🙈

32 dzień cyklu... cykle od 26 do 35 dni... wg kalendarzyka 1 dzień spóźnienia @
Oczywiście dzisiejszy negatywny 🥴😔😑🙄

Ja mam ochotę wydrukować sobie ten napis i przykleić w całym domu:

"...musisz wiedzieć, że aż 97 proc. pewności, że jesteś w ciąży, da ci test robiony dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Jego wynikowi możesz zaufać, jeśli postępowałaś zgodnie z instrukcją na opakowaniu..."🙈

32 dzień cyklu... cykle od 26 do 35 dni... wg kalendarzyka 1 dzień spóźnienia @
Oczywiście dzisiejszy negatywny 🥴😔😑🙄
No a u mnie dzisiaj @ przyszła drugi raz w tym miesiącu bo pierwsza była 02.01... miała być 4 lutego dopiero zawsze minimum 32 dni cykle a teraz kurde jak w książce 28 ... Eh irytacja i zaskoczenie sięgają zenitu dziś.... 🥴

U mnie grudzień taki był dostalam 1.12 do 5.12 a potem po 23 dniach cyklu 29.12 do 3.01

Takie cudawianki mi dziś wyszły 33 dc 2 dzień spóźnienia @

Załączniki

• 20220130_193349.jpg
    20220130_193349.jpg
    403,3 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Takie cudawianki mi dziś wyszły 33 dc 2 dzień spóźnienia @
A byłaś na becie .? Może zrób sobie w tym tygodniu . Ja to przez ta @ tak umieram jak nigdy okropny ból i skurcze . Zaczynam myśleć że coś mogło być ale się straciło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.