reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja mam każdy jeden bolesny i gwarantuje wam, ze bolesność okresu nie jest wyznacznikiem, ze „coś tam było” [emoji6]

A ja mam każdy jeden bolesny i gwarantuje wam, ze bolesność okresu nie jest wyznacznikiem, ze „coś tam było” [emoji6]
Hej apka podpowiada mi że mógł to być cykl bez owulacyjny . W necie znów pisze że takie cykle są krótsze więc jeżeli moje standardowo są 31-32 dni to czy 28 dni mogę uznać za krótszy miarodajnie do mojej długości . Dodam że cofając się wstecz z cyklami na przełomie 2 lat nie doświadczyłam tak krótkich cykli @ drugi raz w tym miesiącu 😔

U mnie niestety negatywny test. A w srodku mam śladowe ilosci śluzu zabarwione krwią, czyli szykuje sie @. To moj 3 dzien spóźnienia @. Za was trzymam kciuki 👍👍👍

Załączniki

• 20220131_073242.jpg
    20220131_073242.jpg
    435,1 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.