reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miałam pod kontrolą USG i jest do przeżycia jak są drozne to nic nie boli ja miałam jeden drozny drugi trochę przytkany to czułam roznice ale da się przeżyć i był efekt bo od razu zaszłam w ciąże.Jestem taka fanka że chce powtórzyć po roku i zobaczyć czy znowu się coś nie przytkalo..

reklama
Miałam pod kontrolą USG i jest do przeżycia jak są drozne to nic nie boli ja miałam jeden drozny drugi trochę przytkany to czułam roznice ale da się przeżyć i był efekt bo od razu zaszłam w ciąże.Jestem taka fanka że chce powtórzyć po roku i zobaczyć czy znowu się coś nie przytkalo..
No ja właśnie troszkę jestem przerażona tym badaniem 🙈

Jak się czujecie? Mój optymizm mnie nie opuszcza... dzis pobolewają mnie piersi i mam średnio nasilone bóle menstruacyjne, uczucie mokrości, kalendarzyk domaga sie wpisania 1 dnia @ a u mnie czyściutko i nic go nie zapowiada poza wyżej wymienionymi syptomami - niestety chyba w obu przypadkach są podobne. Ja za to nastawiam sie jutro na jakiś cień cienia 🙈😁😊 optymistka ze mnie co ? 🤔🤷‍♀️😂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak się czujecie? Mój optymizm mnie nie opuszcza... dzis pobolewają mnie piersi i mam średnio nasilone bóle menstruacyjne, uczucie mokrości, kalendarzyk domaga sie wpisania 1 dnia @ a u mnie czyściutko i nic go nie zapowiada poza wyżej wymienionymi syptomami - niestety chyba w obu przypadkach są podobne. Ja za to nastawiam sie jutro na jakiś cień cienia 🙈😁😊 optymistka ze mnie co ? 🤔🤷‍♀️😂
Póki nie ma @ nadzieja dalej żyje ♥️ kibicuje z całych sił .

reklama
I, że tak zapytam, jak wrażenia? ❤️
Pozycja była badania była dziwna trochę :D
Ale samo badanie bezbolesne, niczego nie czułam. Nie miałam tez żadnych znieczuleń (gdzieś czytałam o takich rzeczach i niepotrzebnie się nakręciłam przed badaniem). :D
Wyszło, ze oba jajowody drożne :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.