reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam strasznie mieszane uczucia puki co siedzę w pracy więc do lab. Się nie mam jak urwać zabardzo ale 6 dni przed @ i leżał 40 minut więc teoretycznie nie powinno się brać tego pod uwagę a z drugiej strony jak wcześniej były negatywne to nic się na nich nie pojawiało ...
To powtórz za dwa dni sikanca, już wtedy powinna być widoczna druga kreska :)

reklama
Mam strasznie mieszane uczucia puki co siedzę w pracy więc do lab. Się nie mam jak urwać zabardzo ale 6 dni przed @ i leżał 40 minut więc teoretycznie nie powinno się brać tego pod uwagę a z drugiej strony jak wcześniej były negatywne to nic się na nich nie pojawiało ...
no jak po 40 minutach pojawił się cień to on raczej nic nie znaczy (dlatego ja wyrzucam odczytany test o czasie do śmietnika). Powtórz test za 2 dni, albo idź na betę. Trzymam kciuki 🤞

Hej wy już testujecie,a ja dopiero 3dzień okresu i druga tabletka clo.W poprzednim cyklu już myślałam że coś pyklo ale beta negatywna i okres.Spróbujemy może stymulacja pomoże,

Zawsze można to sprawdzić idąc na betę albo powtórzyć jutro lub pojutrze...
Koleżanka chciala wieść mnie dziś ale z czym jak u mnie negatywny 🤷‍♀️🥴

Ja właśnie wracam z monitoringu, owulacja dziś albo jutro. Przed nami ostatni cykl przed drożnością 🙈
to trzeba działać 😁
Nam wczoraj niestety się nie udało podziałać, a była owulacja, bo dziś już temperatura poszła w górę 😔 No nic, trzeba będzie liczyć na to, że te 3 dni pod rząd przed samą owulacją starczą 😁 Wcześniej pisałam, że czuję, że to ten cykl - już nie jestem tego taka pewna 😂

to trzeba działać 😁
Nam wczoraj niestety się nie udało podziałać, a była owulacja, bo dziś już temperatura poszła w górę 😔 No nic, trzeba będzie liczyć na to, że te 3 dni pod rząd przed samą owulacją starczą 😁 Wcześniej pisałam, że czuję, że to ten cykl - już nie jestem tego taka pewna 😂
Ja czytalam, ze większe powodzenie na zapłodnienie komórki ma seks przed owu niz po. Więc myślę, ze akurat świetnie się wstrzeliliscie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.