reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak jak sądziłam na dzień dzisiejszy negatywny .
Ten za tydzień będzie wiarygodny dopiero .
A jak u Ciebie .??
Albo mi się nie i w oczach albo pojawił się cień cienia 😂😅

Załączniki

• IMG_20220128_070750694.jpg
    IMG_20220128_070750694.jpg
    631,2 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Ej a jak u Ciebie że śluzem i szyjka.? Sprawdzasz ??
Twarda zamknięta, śluz lepki kremowy, od 2 dni uczucie mokrosci, ale mam czystą bieliznę, wiec tylko takie odczucie...
Test negatywny już 5.15 wstalam zeby zrobić, dziś 31dc wg kalendarzyka 1 dzień @, ale mam biało i czyściutko, nawet śladu śluzu zwiastujacego... ten @ powinien być łagodny bezbolesny, bo co drugą mam męczliwą bardziej... a taka byla w grudniu 29.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tez widze ten cien u ciebie! :p
Mam strasznie mieszane uczucia puki co siedzę w pracy więc do lab. Się nie mam jak urwać zabardzo ale 6 dni przed @ i leżał 40 minut więc teoretycznie nie powinno się brać tego pod uwagę a z drugiej strony jak wcześniej były negatywne to nic się na nich nie pojawiało ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.