reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
W pierwszej ciąży bardzo bolał mnie żołądek jakby jakieś zatrucie i to było na początku moim jedynym objawem ciąży, więc może akurat u Ciebie między innymi też jest 😊

A teraz od początku czuję jakbym za chwilę miała dostać okres, w nocy wstaje do WC i nie mogę spać, ta bezsenność pchnęła mnie do zrobienia testu, bo w poprzedniej ciąży miałam dokładnie to samo od ok 8 tc spanie do 3, a od już nie było opcji 😴

@xxx-xxx u mnie w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki kreska była tak słaba, że prawie niewidoczna dopiero po około tygodniu bez @ krecha była już mocno widoczna.
Pierwsza ciąża była 11 lat temu nie wiele pamięta bo dowiedziałam się o niej w 9 tygodniu dopiero brałam wtedy leki których skutkiem ubocznym mógł być brak @ więc to olalam a zrobiłam test tylko dlatego że mi się przytyło a zawsze byłam jak zapałka... Druga Ciąża za pierwszym razem się udało 5 lat temu spodziewałam się że mogę w niej być więc zrobiłam test ok 3 tyg od stosunku była bardzo blada kreska wtedy piersi pobolewaly lekko, brak miesiączki i dopiero ok 5 tyg plecy taki ból że jak przy odkurzaniu byłam pochylona to wyprostować. Się miałam problem 😅 bez wymiotów, mdłości itp. nawet senna nie byłam ani nic. A teraz jestem ciekawa czy też pyknie od razu czy jeszcze kilka cykli przede mną 🙄

Pierwsza ciąża była 11 lat temu nie wiele pamięta bo dowiedziałam się o niej w 9 tygodniu dopiero brałam wtedy leki których skutkiem ubocznym mógł być brak @ więc to olalam a zrobiłam test tylko dlatego że mi się przytyło a zawsze byłam jak zapałka... Druga Ciąża za pierwszym razem się udało 5 lat temu spodziewałam się że mogę w niej być więc zrobiłam test ok 3 tyg od stosunku była bardzo blada kreska wtedy piersi pobolewaly lekko, brak miesiączki i dopiero ok 5 tyg plecy taki ból że jak przy odkurzaniu byłam pochylona to wyprostować. Się miałam problem 😅 bez wymiotów, mdłości itp. nawet senna nie byłam ani nic. A teraz jestem ciekawa czy też pyknie od razu czy jeszcze kilka cykli przede mną 🙄
Trzymam kciuki żebyśmy Wszystkie spotkały się na forum październikowych mam 😀

Kamilka12 testujemy jutro razem ?🙈😁
Ale z drugiej strony na to patrząc jeżeli było by za wcześnie to nie odczuwała bym raczej takich zmian a staram się nie wmawiać sobie tak jak to było dwa cykle wstecz 😅 ale mam burdel w głowie haha plecy bolą ciągle cycki też a przed @ zreguly jeżeli bolał mnie brzuch to dopiero jak go dostałam i to w pierwszy dzień tylko a piersi tak max 2-3 dni wcześniej i to tylko jedna co też jest dziwne dla mnie . A teraz obie i to dość mocniej niż to na @ . ,🥴

reklama
Tak jak sądziłam na dzień dzisiejszy negatywny .
Ten za tydzień będzie wiarygodny dopiero .
A jak u Ciebie .??

Załączniki

• IMG_20220128_055053948_HDR.jpg
    IMG_20220128_055053948_HDR.jpg
    713,2 KB · Wyświetleń: 92
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.