- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Pierwsza ciąża była 11 lat temu nie wiele pamięta bo dowiedziałam się o niej w 9 tygodniu dopiero brałam wtedy leki których skutkiem ubocznym mógł być brak @ więc to olalam a zrobiłam test tylko dlatego że mi się przytyło a zawsze byłam jak zapałka... Druga Ciąża za pierwszym razem się udało 5 lat temu spodziewałam się że mogę w niej być więc zrobiłam test ok 3 tyg od stosunku była bardzo blada kreska wtedy piersi pobolewaly lekko, brak miesiączki i dopiero ok 5 tyg plecy taki ból że jak przy odkurzaniu byłam pochylona to wyprostować. Się miałam problem bez wymiotów, mdłości itp. nawet senna nie byłam ani nic. A teraz jestem ciekawa czy też pyknie od razu czy jeszcze kilka cykli przede mnąW pierwszej ciąży bardzo bolał mnie żołądek jakby jakieś zatrucie i to było na początku moim jedynym objawem ciąży, więc może akurat u Ciebie między innymi też jest
A teraz od początku czuję jakbym za chwilę miała dostać okres, w nocy wstaje do WC i nie mogę spać, ta bezsenność pchnęła mnie do zrobienia testu, bo w poprzedniej ciąży miałam dokładnie to samo od ok 8 tc spanie do 3, a od już nie było opcji
@xxx-xxx u mnie w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki kreska była tak słaba, że prawie niewidoczna dopiero po około tygodniu bez @ krecha była już mocno widoczna.
Marta2432
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żebyśmy Wszystkie spotkały się na forum październikowych mamPierwsza ciąża była 11 lat temu nie wiele pamięta bo dowiedziałam się o niej w 9 tygodniu dopiero brałam wtedy leki których skutkiem ubocznym mógł być brak @ więc to olalam a zrobiłam test tylko dlatego że mi się przytyło a zawsze byłam jak zapałka... Druga Ciąża za pierwszym razem się udało 5 lat temu spodziewałam się że mogę w niej być więc zrobiłam test ok 3 tyg od stosunku była bardzo blada kreska wtedy piersi pobolewaly lekko, brak miesiączki i dopiero ok 5 tyg plecy taki ból że jak przy odkurzaniu byłam pochylona to wyprostować. Się miałam problem bez wymiotów, mdłości itp. nawet senna nie byłam ani nic. A teraz jestem ciekawa czy też pyknie od razu czy jeszcze kilka cykli przede mną
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Było by superTrzymam kciuki żebyśmy Wszystkie spotkały się na forum październikowych mam
G
guest-1680456925
Gość
Marta przyjemnie czyta sie twoje posty pełne wsparcia i pozytywnych myśli...
G
guest-1680456925
Gość
Kamilka12 testujemy jutro razem ?
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Jasne bardzo chętnie xd chódz spodziewam się negatywu bo chyba trochę A wcześnie ale jak już kupiłam dziś dwa to jeden jutro a drugi w następny piątekKamilka12 testujemy jutro razem ?
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Ale z drugiej strony na to patrząc jeżeli było by za wcześnie to nie odczuwała bym raczej takich zmian a staram się nie wmawiać sobie tak jak to było dwa cykle wstecz ale mam burdel w głowie haha plecy bolą ciągle cycki też a przed @ zreguly jeżeli bolał mnie brzuch to dopiero jak go dostałam i to w pierwszy dzień tylko a piersi tak max 2-3 dni wcześniej i to tylko jedna co też jest dziwne dla mnie . A teraz obie i to dość mocniej niż to na @ . ,Kamilka12 testujemy jutro razem ?
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Ej a jak u Ciebie że śluzem i szyjka.? Sprawdzasz ??Kamilka12 testujemy jutro razem ?
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.