reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wczorajsze dwa i jeden dzisiejszy, jutro pójdę na betę i w sobotę jak będzie w porządku to czekam na wątek październikowych mam 😉

Trzymam kciuki teraz za Wasze dwie kreseczki!
Gratulacje ! Pochwal się objawami bo mi został tydzień do planowanej @ i mam dziwne odczucia u siebie i chciałam porównać 😁

reklama
Gratulacje ! Pochwal się objawami bo mi został tydzień do planowanej @ i mam dziwne odczucia u siebie i chciałam porównać 😁
Opowiedz... jestem przed @... tzn mi został 1 dzien do @ ewentualnie 3...

-wczoraj i dziś pobolewanie jajników, raz jeden raz drugi, czuje jakby je ktos chwytał za sznurki i ciągnął w dół
-wczoraj i dziś mrowienie i lekkie obrzmienie piersi
-i sutki robią sie nagle bardziej brązowe po czym wracaja do koloru swojego 🙈🙈🙈
Test dziś wyszedł negatywny, a wlasciwie zalany jakis wyszedł mimo 3 kropelek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Opowiedz... jestem ma tym samym etapie... tzn mi został 1 dzien do @ ewentualnie 3...
Dziwnie zaczęłam się czuć 3 dni temu tj 23dc , jak by chora... Ale bez bólu gardła itd. jest mi gorąco tak w środku jak by gorączka, piersi bolą/są tkliwe wsumie od momentu owu ale z każdym dniem bardziej od zewnętrznej strony i wczoraj wyczułam jak by zgrubienie w lewej piersi też od zewnątrz strony, wróciłam wczoraj z pracy ok 19 zjadłam kolację i zasnęłam koło 20 i jak kamień spałam bo nic nawet się nie przebudzilam jak mąż do mnie gadał 😅 rano wstałam chyba mnie żołądek bolał i miałam biegunkę do południa wszystko spoko tylko pachwina pobolewala co jakiś czas ale wsumie nie przejęłam się tym a później ( chyba z głodu bo jak zjadłam to przeszło ) zrobiło mi się nie dobrze źle słabo aż mi się nogi i ręce zaczęły trząść trwało to może wiem z 15 minut i spokój. Wszystko jak by nasila się na wieczór do południa jest spoko jak by nigdy nic . Może któraś też tak miała bo już trochę wariuje bo wieczorem czuję "tak napewno to ciąża @ mi tak niegdy nie robiła". A w dzień wsumie bez żadnych cudów i myślę sobie że mi się uroilo i napewno nieeee

Kupiłam dzisiaj dwa testy te pink super czułe co niby 6 dni wcześniej wykrywają już ciążę ale sceptycznie do tego podchodzę .. myślę czy by jutro rano jednego już nie machnąć chodź jestem przekonana że będzie negatywny 😅 ale cholercia ciekawa jestem

Dziś mam niby 26 DC a u mnie zwykle trwają 31-32 dni więc nie wiem .. owu była albo 17 albo 18 DC bo zaczęło się kucie w prawym jejniku i złe samopoczucie a staram się od 13 DC co drugi dzień systematycznie xd wczoraj była przerwa tylko hihi

Akurat mnie mdliło i bolal mnie żołądek w poniedziałek cały dzień, przed weekendem siadło mi gardło, zero goraczki, zero bólu, delikatnie je czułam. ... myślałam że to objawy ciąży, noestety myślę że to ten wirus, kolejna odmiana, we wtorek córkę bolal żołądek i ją mdliło, a dwa dni wcześniej gardło i kaszel, więc zwolniona zostala ze szkoly, a teraz mąż, siadło mu gardlo, jest bez sil, i nie ma apetytu...
Albo wirus albo ciąża....🤷‍♀️🤰tzn u Ciebie, bo u mnie test zalany negatywny 🥴

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupiłam dzisiaj dwa testy te pink super czułe co niby 6 dni wcześniej wykrywają już ciążę ale sceptycznie do tego podchodzę .. myślę czy by jutro rano jednego już nie machnąć chodź jestem przekonana że będzie negatywny 😅 ale cholercia ciekawa jestem
Tez mam na jutro pink super czuły...

reklama

Dziwnie zaczęłam się czuć 3 dni temu tj 23dc , jak by chora... Ale bez bólu gardła itd. jest mi gorąco tak w środku jak by gorączka, piersi bolą/są tkliwe wsumie od momentu owu ale z każdym dniem bardziej od zewnętrznej strony i wczoraj wyczułam jak by zgrubienie w lewej piersi też od zewnątrz strony, wróciłam wczoraj z pracy ok 19 zjadłam kolację i zasnęłam koło 20 i jak kamień spałam bo nic nawet się nie przebudzilam jak mąż do mnie gadał 😅 rano wstałam chyba mnie żołądek bolał i miałam biegunkę do południa wszystko spoko tylko pachwina pobolewala co jakiś czas ale wsumie nie przejęłam się tym a później ( chyba z głodu bo jak zjadłam to przeszło ) zrobiło mi się nie dobrze źle słabo aż mi się nogi i ręce zaczęły trząść trwało to może wiem z 15 minut i spokój. Wszystko jak by nasila się na wieczór do południa jest spoko jak by nigdy nic . Może któraś też tak miała bo już trochę wariuje bo wieczorem czuję "tak napewno to ciąża @ mi tak niegdy nie robiła". A w dzień wsumie bez żadnych cudów i myślę sobie że mi się uroilo i napewno nieeee
W pierwszej ciąży bardzo bolał mnie żołądek jakby jakieś zatrucie i to było na początku moim jedynym objawem ciąży, więc może akurat u Ciebie między innymi też jest 😊

A teraz od początku czuję jakbym za chwilę miała dostać okres, w nocy wstaje do WC i nie mogę spać, ta bezsenność pchnęła mnie do zrobienia testu, bo w poprzedniej ciąży miałam dokładnie to samo od ok 8 tc spanie do 3, a od już nie było opcji 😴

@xxx-xxx u mnie w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki kreska była tak słaba, że prawie niewidoczna dopiero po około tygodniu bez @ krecha była już mocno widoczna.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.