reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]

P. S nikt nie musi mnie lubić nie jestem zupą pomidorową [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Screenshot_20220227_215337_com.vbulletin.build_101.jpeg

Badania po poronieniu i dać zielone światło czyli zrobił USG uwzględnił wywiad... Każda tak miała co nie znaczy że to jest diagnostyka ew nieplodnosci
3 dzieci, poronienie w 7 tyg ciąży i miał mi diagnozować bezpłodność ??? Przepraszam ale nie rozumiem

Wtf? Dobrze, że ten wątek jest aktualny jeszcze tylko jutro... Męczący był trochę od jakiegoś czasu 😉 Dobrze, że mając dwójkę dzieci i swoje lata, mózg mi jednak nie wyparował 😂 Ktoś jutro testuje? Z tego co widzę na liście nie, więc wątek uważam za zamknięty, a tym co mają termin okresu na marzec, zapraszam do tego wątku. Koniec tej beznadziejnej dyskusji

Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
I wiesz co.. Dyskutowałam z tobą kulturalnie, ty mnie zwyzywałaś. Dziękuję. [emoji3590]

Wtf? Dobrze, że ten wątek jest aktualny jeszcze tylko jutro... Męczący był trochę od jakiegoś czasu 😉 Dobrze, że mając dwójkę dzieci i swoje lata, mózg mi jednak nie wyparował 😂 Ktoś jutro testuje? Z tego co widzę na liście nie, więc wątek uważam za zamknięty, a tym co mają termin okresu na marzec, zapraszam do tego wątku. Koniec tej beznadziejnej dyskusji
Mam okres na 12.03.
Pik na teście 24.02
przytulanki 24,25,26 ♥️
Podlinkujesz gdzie mogę śledzić marcowy wątek ?

Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]

P. S nikt nie musi mnie lubić nie jestem zupą pomidorową [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 1374081
No i wszystko absolutnie prawda, jest cieniutki cien, pojawil sie odrazu do 5 mjn,nie uchwyce go tel, więc nie moze byc tez pozytywny !!! I pilam bardzo duzo wody 2 litry, i mocz byl na pewno rozwodniony, czy mialo to wplyw na wynik nie wiem. Odpowie mi test w dniu @ lub sam @.
Podtrzymuje wszystko co pisalam jak to histeryczne nakrecanie sie to serio ja tego nie czuje.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.