L
Ladycarooo
Gość
Nie pisałam tego odnośnie Ciebie, tylko ogólnie.Jestem 12 dni od pozytywnego piku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pisałam tego odnośnie Ciebie, tylko ogólnie.Jestem 12 dni od pozytywnego piku
Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
3 dzieci, poronienie w 7 tyg ciąży i miał mi diagnozować bezpłodność ??? Przepraszam ale nie rozumiemBadania po poronieniu i dać zielone światło czyli zrobił USG uwzględnił wywiad... Każda tak miała co nie znaczy że to jest diagnostyka ew nieplodnosci
I wiesz co.. Dyskutowałam z tobą kulturalnie, ty mnie zwyzywałaś. Dziękuję. [emoji3590]Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
Nie myl niepłodności z bezpłodnością [emoji8]3 dzieci, poronienie w 7 tyg ciąży i miał mi diagnozować bezpłodność ??? Przepraszam ale nie rozumiem
Mam okres na 12.03.Wtf? Dobrze, że ten wątek jest aktualny jeszcze tylko jutro... Męczący był trochę od jakiegoś czasu Dobrze, że mając dwójkę dzieci i swoje lata, mózg mi jednak nie wyparował Ktoś jutro testuje? Z tego co widzę na liście nie, więc wątek uważam za zamknięty, a tym co mają termin okresu na marzec, zapraszam do tego wątku. Koniec tej beznadziejnej dyskusji
No i wszystko absolutnie prawda, jest cieniutki cien, pojawil sie odrazu do 5 mjn,nie uchwyce go tel, więc nie moze byc tez pozytywny !!! I pilam bardzo duzo wody 2 litry, i mocz byl na pewno rozwodniony, czy mialo to wplyw na wynik nie wiem. Odpowie mi test w dniu @ lub sam @.Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]
P. S nikt nie musi mnie lubić nie jestem zupą pomidorową [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 1374081
wbijajMam okres na 12.03.
Pik na teście 24.02
przytulanki 24,25,26
Podlinkujesz gdzie mogę śledzić marcowy wątek ?