reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]

P. S nikt nie musi mnie lubić nie jestem zupą pomidorową [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Screenshot_20220227_215337_com.vbulletin.build_101.jpeg

Badania po poronieniu i dać zielone światło czyli zrobił USG uwzględnił wywiad... Każda tak miała co nie znaczy że to jest diagnostyka ew nieplodnosci
3 dzieci, poronienie w 7 tyg ciąży i miał mi diagnozować bezpłodność ??? Przepraszam ale nie rozumiem

Wtf? Dobrze, że ten wątek jest aktualny jeszcze tylko jutro... Męczący był trochę od jakiegoś czasu 😉 Dobrze, że mając dwójkę dzieci i swoje lata, mózg mi jednak nie wyparował 😂 Ktoś jutro testuje? Z tego co widzę na liście nie, więc wątek uważam za zamknięty, a tym co mają termin okresu na marzec, zapraszam do tego wątku. Koniec tej beznadziejnej dyskusji

Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...
I wiesz co.. Dyskutowałam z tobą kulturalnie, ty mnie zwyzywałaś. Dziękuję. [emoji3590]

Wtf? Dobrze, że ten wątek jest aktualny jeszcze tylko jutro... Męczący był trochę od jakiegoś czasu 😉 Dobrze, że mając dwójkę dzieci i swoje lata, mózg mi jednak nie wyparował 😂 Ktoś jutro testuje? Z tego co widzę na liście nie, więc wątek uważam za zamknięty, a tym co mają termin okresu na marzec, zapraszam do tego wątku. Koniec tej beznadziejnej dyskusji
Mam okres na 12.03.
Pik na teście 24.02
przytulanki 24,25,26 ♥️
Podlinkujesz gdzie mogę śledzić marcowy wątek ?

Ty chyba sama nie wiesz czy cień cienia czy negatyw [emoji23] i się zdecydować nie możesz [emoji23]

P. S nikt nie musi mnie lubić nie jestem zupą pomidorową [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 1374081
No i wszystko absolutnie prawda, jest cieniutki cien, pojawil sie odrazu do 5 mjn,nie uchwyce go tel, więc nie moze byc tez pozytywny !!! I pilam bardzo duzo wody 2 litry, i mocz byl na pewno rozwodniony, czy mialo to wplyw na wynik nie wiem. Odpowie mi test w dniu @ lub sam @.
Podtrzymuje wszystko co pisalam jak to histeryczne nakrecanie sie to serio ja tego nie czuje.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.