reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nigdzie nie napisalam ze te ktore biegaja po lekarzach i sie lecza bo musza swiruja, jesli pisalam ze nie bede swirowac mam na mysli siebie i napisalam to tylko raz w temacie mierzenia temperatury, nie badań. Nie wiem skąd to wytrzasnelaś.
Twoje słowa : "Poza tym, no dziewczyny, zobaczcie jak wy rozkladacie na czynniki wasze badania, badania nasienia chlopow i wiele rzeczy, ktorych z nazwy nawet pierwszy raz słyszę i jakby nie martwię się tym, czy wy za bardzo nie "ryjecie" sobie tym głowy"

reklama
Chyba Olka z przyjaciolkami mnie agresywnie zaatakowała, wróć do postu
"Ona juz tak od wrzesnia ma"
Mega wredne...
Ja naprawdę nikogo nie oceniam, każdy ma inne podejście i dla każdego „nakręcanie” się jest zupełnie czymś innym. Skoro Ty uważasz, ze tego nie robisz i wszystko jest okej - to dobrze. Ale z ich punktu widzenia wyglada to inaczej i tylko o tym mówią. Fakt, czasami niektóre odpowiedzi są bardzo szczere, a Ty odbierasz je jako wredne ale kurczę no nie odbijamy sobie wzajemnie piłeczki :( wspierajmy się bo o to tu chodzi, i słuchajmy innych bo czasami coś co my uznajemy jako „normalne zachowanie” wcale takie nie jest. A dostrzec to pomoże nam dopiero zupełnie „obca” osoba.

Skoro niby nie mamy racji to co się tak unosisz? Hmm [emoji848] no ok kilka dni temu miałaś cień cienia i objawy ciążowe, cień cienia masz dalej więc gratuluję ciąży [emoji3590]

Wątek lutowy założyła straczka i jest tu wiele staraczek więc pisząc źle o staraczkach sama zaczęłaś wymianę zdań [emoji182]
Pisałam ze mialam grype żołądkową, potem sie zastanawiałam czy moze to.miec zwiazek z zapłodnieniem, ale przeszla grypa i objawy minely, i pisalam nawet ze byla to jednak grypa. Ani razu nie pisalam, ze mam test pozytywny, nie wiem co ty piszesz do mnie, fantazja cie poniosla jakas. To, ze widac cien pisala noe jedna z nas 😂🤣 przestępstwo

Pisałam ze mialam grype żołądkową, potem sie zastanawiałam czy moze to.miec zwiazek z zapłodnieniem, ale przeszla grypa i objawy minely, i pisalam nawet ze byla to jednak grypa. Ani razu nie pisalam, ze mam test pozytywny, nie wiem co ty piszesz do mnie, fantazja cie poniosla jakas. To, ze widac cien pisala noe jedna z nas [emoji23][emoji1787] przestępstwo
No skoro masz od kilku dni cienie na testach to chyba w ciąży jesteś [emoji23]

Kończę dyskusję bo już nudno [emoji3590]
Uciekaj na wątki mamusiowe skoro jesteś w ciąży [emoji182]
Jestes teraz i wredna i podła, nawet dzis pisalam, ze mam negatywny. Nie wiem, czemu sie upierasz zronic komus przykrosc na maksa mu dopiec z takim jadem, chcesz zeby ktos cie za oklaskal. Slabe to i niskie...

Niektóre dziewczyny mylą wsparcie z poklepywaniem po ramieniu. Jak któraś ma doła, dzieje się coś złego - wspieramy. Jeśli któraś robi coś głupiego - typu doszukiwanie się objawów ciąży 2 dni po owulce to sprowadzamy na ziemię. I naprawdę, jeśli się myśli to się to uszanuje, doceni wiedzę innych dziewczyn, które już ileś lat zmagają się ze staraniami.

Twoje słowa : "Poza tym, no dziewczyny, zobaczcie jak wy rozkladacie na czynniki wasze badania, badania nasienia chlopow i wiele rzeczy, ktorych z nazwy nawet pierwszy raz słyszę i jakby nie martwię się tym, czy wy za bardzo nie "ryjecie" sobie tym głowy"
No ale kto pierwszy napisal do mnie, ze ryje sobie głowę moczem czy testami, a dla jej swietego spokoju, bo ja zameczam mam isc na bete. Wróć do postu, do ktorego odpowiedzialam.

Niektóre dziewczyny mylą wsparcie z poklepywaniem po ramieniu. Jak któraś ma doła, dzieje się coś złego - wspieramy. Jeśli któraś robi coś głupiego - typu doszukiwanie się objawów ciąży 2 dni po owulce to sprowadzamy na ziemię. I naprawdę, jeśli się myśli to się to uszanuje, doceni wiedzę innych dziewczyn, które już ileś lat zmagają się ze staraniami.
Jestem 12 dni od pozytywnego piku

reklama
No ale kto pierwszy napisal do mnie, ze ryje sobie głowę moczem czy testami, a dla jej swietego spokoju, bo ja zameczam mam isc na bete. Wróć do postu, do ktorego odpowiedzialam.
No bo ryjesz sobie trochę. I dziewczyny sprowadziły Cię na ziemie. To nie ma się co obrażać, tylko przemyśleć swoje zachowanie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.