Dziewczyny przeanalizujcie swoje zachowanie, stworzono to forum konkretnie lutowe dla kogo i po co ? Ja w odroznieniu jak widac od was, oczywiście zjadają mnie tu juz te, co liczą na marzec, z uwagą czytalam posty o objawach dziewczyn, nawet jesli analizowały tak jak kolor moczu, czy jak odczuwają piersi i czekalam ma ich testy, nawet gdy nic nie pokazywały, albo okazywały się fabrycznymi. Bo po to jest to forum właśnie do tego, nic mnie tu nie męczyło ani nie frustrowalo. Same sobie teraz dopowiadacie coś, ze prosilam codziennie, o to czy cos widzicie, czy, ze mowilam ze mam kreski i ich nie pokaże, serio zwyczajnie mi przykro, bo tego nie bylo. Zaatakowałyście mnie, nie wiem za co. Bo 15.02 jak mialam pik pozytywny i o tym napisalam, po pewnym czasie zaczęłam testy i zwyczajnie czekam na rezultat do @, pisząc bez konca ze negatywny. ..
Serio Olka rzucilas mi sie do gardła, a przeciez nie jestem twoja kumpela i sie o mnie nie martwisz, wiec po co wracasz do lutego i rzucasz się na mnie a za toba twoja wataha przyjaciolek... tylko o co i za co. Same cos nakrecacie i potem jedna druga wspiera nie wiadomo w czym.
Nie denerwujcie się, opuszczam zacne grono. Życzę powodzenia pozostalym w takim wsparciu.