reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niestety, przeczytaj keszcze raz, jak te kilka osob sie na moj temat wypowiedziało od początku, bo moje odpowiedzi byly tylko adekwatne. Dziekuje za zaproszenie, nie mam absolutnie nic fo Ciebie i tobie podobnym, ale nie musze znosic w sieci zlosciwosci, ignorancji i wyladowywania na mnoe swoich frustracji bo żadna z tych Panienek prosto w oczy w ten sposób nie wypowiedziała by się, tylko anonimowosc w sieci daje odwage do drwin, szydzenia i ataku, z powodu oczywiscie wlasnych niedociągnięć.
Tak naprawdę uważam, że nikt z Ciebie nie drwił, dziewczyny dawały sygnały, że trochę za bardzo analizujesz. Zareagowałaś tak jak czujesz, nie mi to oceniać.
Naprawdę na tych wątkach nie panuje ingorancja i hejt. Wiele dziewczyn się tam odnajduje. Naprawdę jesteś pewna, że to dziewczyny wszystkie są te złe?

reklama
Ohh straszne [emoji8]czytając twoje wpisy, że codziennie masz cień na teście, nie tylko ja myślałam, że jesteś w ciąży [emoji848]
popatrz na siebie : wyzywałaś mnie, pisałaś na staraczki, które się leczą i badają będąc wśród kobiet, które starają się latami, że schizują bo analizują badania swoich mężów. No idealna jesteś [emoji3590]

P. S i nie znam twoich niepisanych zasad tego wątku
Tp Olka napisala ze ryje swoja głowę, tym jak ja postepuje to ja napisałam, ze nie jest tak i ze ja nie pisze o tym ze dziewczyny ktore sie lecza i badaja nasienie chlopow ryja swoja glowe... itd itp i dlaczego ona tak mnoe postrzega, wycisz sie i przeczytaj od poczatku, bo widze, ze pisalas na goraco, nie doczytujac.

Tak naprawdę uważam, że nikt z Ciebie nie drwił, dziewczyny dawały sygnały, że trochę za bardzo analizujesz. Zareagowałaś tak jak czujesz, nie mi to oceniać.
Naprawdę na tych wątkach nie panuje ingorancja i hejt. Wiele dziewczyn się tam odnajduje. Naprawdę jesteś pewna, że to dziewczyny wszystkie są te złe?
Olka mnie zaatakowala pierwsza i ta Miki totalnie odjechala. No pomysl
Jedna pisze ze ryje sobie głowę, druga mi zarzuca, ze mam cienie to uznalam ze jestem w ciazy wiec gratuluje i na grupe wysyla, trzecia pisze mi ze ja o ciazy biochemicznej pisze, chociaz lekarz mi nie potwierdzil.... bzdury, insynuacje i ich nainterpretacja, albo powtarzanie inf pomylonych chyba z kims innym... tu bys przeprosila? Nie zaczynajac tego bałaganu.?
Jestem zla i zestresowana i ani keden test z cieniem czy bez tego nie spowodowal, takie otrzymalam wsparcie od kilku starych bywaczek tu. 1.03 lub 3.03 mam dostac @ ktory rostrzygnie i nikt mi tu nie musi pisac bez konca zrob betę ete zrob bete, btboo forum kreseczki i możemy robic testy pisac o objawach i wymieniać wrażenia miedzy soba do @ lub 2 kresek, ktora chce robi bete. Ale to nie forum na 5 postów na kazda, o tym ze byla owu, byl seks, byl test, zrobilam bete i koniec. Kto tak zdecydował?

3 dzieci, poronienie w 7 tyg ciąży i miał mi diagnozować bezpłodność ??? Przepraszam ale nie rozumiem
Przepraszam, ale nie bezplodnosc. Tylko jeśli wcześniej zachodziłaś łatwo w ciąże to może masz nabytą niepłodność. Znam przypadek gdzie w mojej rodzinie moja kuzynka miała syna, i przy staraniu o drugie nie mogła tak łatwo zajść w ciążę, stwierdzili nieplodnosc idiopatyczną, nie znali przyczyny mimo to ze była wczesniej w ciazy. Jest to możliwe. Więc na Twoim miejscu jesli nie masz takiego ciśnienia zeby zajsc w 4 ciaze to odpuściłabym. A jeśli jednak gdzieś chcesz zajść w ciążę (przemysl sobie to, bo jeśli testujesz przez kilka dni to chyba w jakimś tam % jednak chcialabys zajść w ciaze i starasz się od dłuższego czasu) to ja bym po roku staran jednak zrobila badania. A może masz niższy wynik AMH? AMH wiekowo spada wiec tak, możesz być bezpłodna mimo ze jesteś matką.

powtórzę, jeśli mocz jest rozcieńczony, to może nie wychwycić hormony beta hcg, a Ty miałaś cień, więc test go wychwycił. To w drugą stronę nie działa, że od tego się ten cień pojawił... Ale bezsensu gadanie. Dobranoc!
Moze bylaby wyrazniejsza gdyby mocz nie byl rozcienczony... taki cien zawsze oceniacie jako negatywny

Załączniki

• Screenshot_20220227-223520_Chrome.jpg
    Screenshot_20220227-223520_Chrome.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 64
Przepraszam, ale nie bezplodnosc. Tylko jeśli wcześniej zachodziłaś łatwo w ciąże to może masz nabytą niepłodność. Znam przypadek gdzie w mojej rodzinie moja kuzynka miała syna, i przy staraniu o drugie nie mogła tak łatwo zajść w ciążę, stwierdzili nieplodnosc idiopatyczną, nie znali przyczyny mimo to ze była wczesniej w ciazy. Jest to możliwe. Więc na Twoim miejscu jesli nie masz takiego ciśnienia zeby zajsc w 4 ciaze to odpuściłabym. A jeśli jednak gdzieś chcesz zajść w ciążę (przemysl sobie to, bo jeśli testujesz przez kilka dni to chyba w jakimś tam % jednak chcialabys zajść w ciaze i starasz się od dłuższego czasu) to ja bym po roku staran jednak zrobila badania. A może masz niższy wynik AMH? AMH wiekowo spada wiec tak, możesz być bezpłodna mimo ze jesteś matką.
Tak jak napisalam, zaszlam w ciaze, poronilam, staram sie 5 miesiecy na dzis. Chyba w moim wieku moze to byc raczej norma.

Tak jak napisalam, zaszlam w ciaze, poronilam, staram sie 5 miesiecy na dzis. Chyba w moim wieku moze to byc raczej norma.
Tak, ale pamiętaj ze w Twoim wieku tez jest bardzo ważne by zrobić badanie AMH bo to nawet w ciągu polroku moze spaść tak nisko ze juz sie pozniej nie da nic zrobić. A póki jest szansa to można też wdrożyć jakieś badanie. Nie wiem czy obserwujesz profile na insta ale taki problem miała np. Mała Ania. Gdyby ona nie zgłosiła się na badania i nie zrobiłaby badania AMH to mogłaby nigdy matką nie zostać. A tak to w odpowiednim czasie zrobili badania i jeszcze sprawili ze moze sie jej udać poraz kolejny mamą zostać. :)

Niestety, przeczytaj keszcze raz, jak te kilka osob sie na moj temat wypowiedziało od początku, bo moje odpowiedzi byly tylko adekwatne. Dziekuje za zaproszenie, nie mam absolutnie nic fo Ciebie i tobie podobnym, ale nie musze znosic w sieci zlosciwosci, ignorancji i wyladowywania na mnoe swoich frustracji bo żadna z tych Panienek prosto w oczy w ten sposób nie wypowiedziała by się, tylko anonimowosc w sieci daje odwage do drwin, szydzenia i ataku, z powodu oczywiscie wlasnych niedociągnięć.

Ja mogę śmiało na żywo :) zapraszam do Warszawy, co prawda mamy trochę aktualnie ciasno w domu ze względu na uchodźców, ale czym chata bogata :)

Tak, ale pamiętaj ze w Twoim wieku tez jest bardzo ważne by zrobić badanie AMH bo to nawet w ciągu polroku moze spaść tak nisko ze juz sie pozniej nie da nic zrobić. A póki jest szansa to można też wdrożyć jakieś badanie. Nie wiem czy obserwujesz profile na insta ale taki problem miała np. Mała Ania. Gdyby ona nie zgłosiła się na badania i nie zrobiłaby badania AMH to mogłaby nigdy matką nie zostać. A tak to w odpowiednim czasie zrobili badania i jeszcze sprawili ze moze sie jej udać poraz kolejny mamą zostać. :)
Dziękuję Ci serdecznie za podpowiedzi, to jest wazny komunikat, dla kogos kto faktycznie w 100% jest zmotywowany, jestem mama 3 wspanialych dzieci, gdyby 4 ciąża - przypadek ,nie pojawila sie nigdy, nie staralibysmy się o kolejne, to w nas obudzilo takie uczucie ponowne, i niestety zostalo mam odebrane. Chcielibyśmy i cieszylibysmy się, staramy sie naturalnie i przyjmiemy też to, jesli sie nie uda. Po prostu mamy i tak sporo szczęścia.

reklama
Ja mogę śmiało na żywo :) zapraszam do Warszawy, co prawda mamy trochę aktualnie ciasno w domu ze względu na uchodźców, ale czym chata bogata :)
I co powiesz mi na zywo, ze wchodzisz na forum lutowych starajacych sie o 2 kreski dziewczyn, sama nie starajac sie i odczuwasz zmeczenie moimi postami o tym jakie mam odczucia z dzisieszego dnia w sprawie mojego ciala bo jestem przed @ i czekam na 2 kreski? Bo to wlasnie napisalas, ze zamęczam Cie tymi postami, ze ryje sobie glowe. Więc pytam, po co wchodzisz, ty mowisz wspierac kolezanki, ja nia nie jestem, wiec na mnie sie wyzylas, tylko po, co. Wystarczylo nie wchodzic tam, a jak weszlas to zignorować. Po co mnie denerwujesz, czerpiesz z tego radość?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.