reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No i fajnie. Ja tez sie cieszę, ze przyszłe zmęczone tym watkiem Mamy rogoszczą sie w Marcu. Nie martwcie się, nie będę Was tam zamęczać. Mimo wszystko powodzenia, zwlaszcza w nauce empatii w sieci.

No i wszystko absolutnie prawda, jest cieniutki cien, pojawil sie odrazu do 5 mjn,nie uchwyce go tel, więc nie moze byc tez pozytywny !!! I pilam bardzo duzo wody 2 litry, i mocz byl na pewno rozwodniony, czy mialo to wplyw na wynik nie wiem. Odpowie mi test w dniu @ lub sam @.
Podtrzymuje wszystko co pisalam jak to histeryczne nakrecanie sie to serio ja tego nie czuje.
ale rozcieńczony mocz wpływa na test w drugą stronę, a nie pokazując drugą kreskę, bo przy rozcieńczonym moczu zmiejsza się stężenie hormonu ciążowego 🤔

Kulturalnie gratulujesz mi ciazy i wysylasz na watek mam - to brak kultury i zlamanie 1 z nie pisanych zasad na takich forach. Wstyd.
Ohh straszne [emoji8]czytając twoje wpisy, że codziennie masz cień na teście, nie tylko ja myślałam, że jesteś w ciąży [emoji848]
popatrz na siebie : wyzywałaś mnie, pisałaś na staraczki, które się leczą i badają będąc wśród kobiet, które starają się latami, że schizują bo analizują badania swoich mężów. No idealna jesteś [emoji3590]

P. S i nie znam twoich niepisanych zasad tego wątku

No i fajnie. Ja tez sie cieszę, ze przyszłe zmęczone tym watkiem Mamy rogoszczą sie w Marcu. Nie martwcie się, nie będę Was tam zamęczać. Mimo wszystko powodzenia, zwlaszcza w nauce empatii w sieci.
coś chyba jest nie tak, że tak wiele dziewczyn Ci zwraca uwagę. Ja tam Cię na marzec zapraszam, ale bardzo Ci życzę, żebyś przemyślała niektóre wypowiedzi.

ale rozcieńczony mocz wpływa na test w drugą stronę, a nie pokazując drugą kreskę, bo przy rozcieńczonym moczu zmiejsza się stężenie hormonu ciążowego 🤔
O tym pisalam, ze cień się pojawił i moze właśnie dlatego, ze za bardzo rozcieńczony, to tylko cień. Czy ja nielogicznie to formuuje? Zrozumialas, ze rozcienczony i stąd ten cień? Przeczytaj jeszcze ze dwa razy co pisalam...

coś chyba jest nie tak, że tak wiele dziewczyn Ci zwraca uwagę. Ja tam Cię na marzec zapraszam, ale bardzo Ci życzę, żebyś przemyślała niektóre wypowiedzi.
Niestety, przeczytaj keszcze raz, jak te kilka osob sie na moj temat wypowiedziało od początku, bo moje odpowiedzi byly tylko adekwatne. Dziekuje za zaproszenie, nie mam absolutnie nic fo Ciebie i tobie podobnym, ale nie musze znosic w sieci zlosciwosci, ignorancji i wyladowywania na mnoe swoich frustracji bo żadna z tych Panienek prosto w oczy w ten sposób nie wypowiedziała by się, tylko anonimowosc w sieci daje odwage do drwin, szydzenia i ataku, z powodu oczywiscie wlasnych niedociągnięć.

O tym pisalam, ze cień się pojawił i moze właśnie dlatego, ze za bardzo rozcieńczony, to tylko cień. Czy ja nielogicznie to formuuje? Zrozumialas, ze rozcienczony i stąd ten cień? Przeczytaj jeszcze ze dwa razy co pisalam...
powtórzę, jeśli mocz jest rozcieńczony, to może nie wychwycić hormony beta hcg, a Ty miałaś cień, więc test go wychwycił. To w drugą stronę nie działa, że od tego się ten cień pojawił... Ale bezsensu gadanie. Dobranoc!

reklama
Niestety, przeczytaj keszcze raz, jak te kilka osob sie na moj temat wypowiedziało od początku, bo moje odpowiedzi byly tylko adekwatne. Dziekuje za zaproszenie, nie mam absolutnie nic fo Ciebie i tobie podobnym, ale nie musze znosic w sieci zlosciwosci, ignorancji i wyladowywania na mnoe swoich frustracji bo żadna z tych Panienek prosto w oczy w ten sposób nie wypowiedziała by się, tylko anonimowosc w sieci daje odwage do drwin, szydzenia i ataku, z powodu oczywiscie wlasnych niedociągnięć.
I ja również nie chcę żebyś mnie wyzywała na forum skoro mnie nie znasz.
Więcej empatii, szacunku a mniej hejtu [emoji3590]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.