Kylyyy1408
Fanka BB :)
No to w takim razie zwracam honor, to już nie jest zdrowe podejście do tematuTylko, że tak jest od września 2021 ... co miesiąc ta sama historia ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w takim razie zwracam honor, to już nie jest zdrowe podejście do tematuTylko, że tak jest od września 2021 ... co miesiąc ta sama historia ...
Przepraszam mozecie nie pisac o mnie poza mną tylko do mnie jakby coś !!!!!Niech robi testy pewnie
Ale później niech nie pisze o ciążach biochemicznych skoro żadnego potwierdzenia ciąży nie miała [emoji2370]
Otoz ja niczego nie porównuje, nie ja mam problem z tym, ktora z Was ile sie stara, czy co miesiąc widzi cienie czy nie, i czy juz powinna sie leczyć z niepłodności ( mam 3 dzieci, nie cierpię na niepłodność!!! Bylam w ciąży potwierdzonej przez lekarza i poronilam w lipcu, nie wiem jaką biochemiczną macie na mysli i kogo, bo na pewno nie moją, chyba wam osoby sie mylą i innych wprowadzacie w błąd.Przepraszam, ale serio porównujesz robienie testów 6 dni po owulacji i szukanie na nich kresek do badań, które mogą wykryć wiele nieprawidłowości?
Okey testuj dalej ale nie pisz, że się nie nakręcasz bo czytając twoje wcześniejsze posty to się nakręcasz bardziej niż niejedna straczka tu obecna.Przepraszam mozecie nie pisac o mnie poza mną tylko do mnie jakby coś !!!!!
Kto pisał o ciążach biochemicznych ? Na pewno nie ja, nie zaliczyłam nigdy takiej .
Dziewczyny zachowujecie się niektóre tak, jakbyście mialy monopol na pewne tematy, bo z was takie specjalistki, czasami jak czytam wasze spostrzeżenia po tym, co powiedział lekarz do jednej czy drugiej a wy bez "badania pacjenta" oceniacie wiedzę lekarza to za glowe sie łapię, bez przesady, kazda z nas jest inna, inny przypadek inne czynniki zewnetrzne i wewnętrzne, nie ma jedynego, prawidlowego toru leczenia dls wszystkich....
Testy są po to, by z nich skorzystać, beta by sprawdzic i upewnić się o jej prawidłowości, kazda niech zaczyna od czego chce...
Jak Was denerwuje, to , ze robie testy, to nie zagladajcie do lutego, i zyjcie juz marcem [emoji854][emoji106]
Przepraszam mozecie nie pisac o mnie poza mną tylko do mnie jakby coś !!!!!
Kto pisał o ciążach biochemicznych ? Na pewno nie ja, nie zaliczyłam nigdy takiej .
Dziewczyny zachowujecie się niektóre tak, jakbyście mialy monopol na pewne tematy, bo z was takie specjalistki, czasami jak czytam wasze spostrzeżenia po tym, co powiedział lekarz do jednej czy drugiej a wy bez "badania pacjenta" oceniacie wiedzę lekarza to za glowe sie łapię, bez przesady, kazda z nas jest inna, inny przypadek inne czynniki zewnetrzne i wewnętrzne, nie ma jedynego, prawidlowego toru leczenia dls wszystkich....
Testy są po to, by z nich skorzystać, beta by sprawdzic i upewnić się o jej prawidłowości, kazda niech zaczyna od czego chce...
Jak Was denerwuje, to , ze robie testy, to nie zagladajcie do lutego, i zyjcie juz marcem
Otoz ja niczego nie porównuje, nie ja mam problem z tym, ktora z Was ile sie stara, czy co miesiąc widzi cienie czy nie, i czy juz powinna sie leczyć z niepłodności ( mam 3 dzieci, nie cierpię na niepłodność!!! Bylam w ciąży potwierdzonej przez lekarza i poronilam w lipcu, nie wiem jaką biochemiczną macie na mysli i kogo, bo na pewno nie moją, chyba wam osoby sie mylą i innych wprowadzacie w błąd.
I drkowanymi... NIE PODEJMĘ LECZENIA NA NIEPŁODNOŚĆ bo nie mam parcia na 4 dziecko i nie przepraszam za to.
A ty ile juz miesiecy sie starasz, ze taka zrzędliwa się zrobiłaś, specjalnie przeskoczylam z waszych staraczek, bo sie leczycie i macie problemy a ja z podejściem, jesli będzie to super, jak nie trudno, bo lutowe kreseczki sa dedykowane tym dziewczynom na luty, ktore testują bez ukrywania sie, ze sie to robi i czeka na pozytyw, a tu wjezdza Pani Ola i omawia, kto i ile cykli sie stara, i ze jej to nie lezy, a sama co tu robisz, i ile juz czasu, patrz, ze ja Tobie cykli nie liczę, bo wiesz gdzie to mam?! Nie sądziłam, ze samozwańcza sędzia Olka rozdaje prawa na forum, kto ma prawo ile sie starać i o tym pisać i o zgrozo sie nie leczyć skoro juz diagnoza forum postawiona. Serio dziewczyny ????Tylko, że tak jest od września 2021 ... co miesiąc ta sama historia ...
Zdjecie bylo, 21 razy obejrzane. Nie lecze sie, no nie mam na co, chyba na hejt w sieci.Przecież pisałaś, że nie robicie badań to o jakim prawidłowym leczeniu mówisz ...
No i mówisz, że widzisz cień, zdjęcia nie wrzucisz, na betę nie pójdziesz, dni po owulacji też nie potrafisz policzyć - no sory, ale brzmi to bardzo dziwnie. I jasne, że każdy robi jak chce ale skoro się tym z nami dzielisz to mamy prawo to komentować
A ty ile juz miesiecy sie starasz, ze taka zrzędliwa się zrobiłaś, specjalnie przeskoczylam z waszych staraczek, bo sie leczycie i macie problemy a ja z podejściem, jesli będzie to super, jak nie trudno, bo lutowe kreseczki sa dedykowane tym dziewczynom na luty, ktore testują bez ukrywania sie, ze sie to robi i czeka na pozytyw, a tu wjezdza Pani Ola i omawia, kto i ile cykli sie stara, i ze jej to nie lezy, a sama co tu robisz, i ile juz czasu, patrz, ze ja Tobie cykli nie liczę, bo wiesz gdzie to mam?! Nie sądziłam, ze samozwańcza sędzia Olka rozdaje prawa na forum, kto ma prawo ile sie starać i o tym pisać i o zgrozo sie nie leczyć skoro juz diagnoza forum postawiona. Serio dziewczyny ????
Teraz jestem zestresowana i zła za dziwne, troche krzywdzące potraktowanie na tej grupce, moze zmieńcie nazwę grupy. Lutowe kreseczki, to lutowe kreseczki. Moze w tym miejscu niech pozostaną te, ktore wciąż mają szansę na nie, a nie marcowe wyczekujące.