reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejo! Powiem Ci, ze nie wiem 🙈 przejrzałam już caly internet jak wyglada szyjka na początku ciąży i dużo źródeł podaje ze zmienia się ona dopiero około dnia spodziewanej @ a wcześniej przypomina taka w drugiej fazie cyklu. Ja mam tez biały śluz, jest go sporo ale nie jakoś wyjątkowo dużo, piersi mam nieco twardsze ale nie nabrzmiałe ani nie są tkliwe. Jedne co czuje, co jest nowe to takie „gilgotanie” od czasu do czasu w podbrzuszu, jakby coś się działo,rozciągało z moja macica/szyjka? To nie jest ból, calkiem przyjemne uczucie. Zrobiłam w czwartek Clearblue ale wyszedł śnieżnobiały ale wciąż jest w sumie wcześnie na rzetelny test, dopiero dziś mam 10/11 dpo. @ jeśli już ma się pojawić to 2.03… zobaczymy 🧿
Mocne kciuki trzymam za was laseczki
Ps. Jestem troszke niwa tutaj nie zawsze się udzielam ale z całego serca każdej z osobna kibicuje i ciesze się bardzo gdy czytam, ze komuś się udało ♥️

reklama
Kochana trzymam za Ciebie kciuki ! Ja przeżyłam takie rozczarowanie na początku tego miesiąca, dodawałam tutaj nawet zdjęcia testów i wszystkie dobre duszyczki mówiły, ze bez gadania pozytywne a tu nic :/ poszłam na betę i po prostu testy pokazywały fałszywki :/ aktualnie dziś lub jutro powinnam mieć owulacje bo wczoraj był pik na teście, także zaliczam weekendowe przytulanki. A u Ciebie oby cienie były jednak owocne ♥️
Na to liczę 🙃

A ja mam chyba okres , trochę skąpy jak ba moje lanie ale jest

Hej dziewczyny 😄 Łapię się jeszcze na lutowe kreski, bo 25.02 wyszedł mi pierwszy pozytyw dopiero w 13dpo ❤️ wcześniej w 11dpo było biało :p Byłam na pobraniu krwi w ten sam dzień, kiedy uzyskałam pierwszy pozytyw i sytuacja wyglądała tak:
Beta HCG - 47,5 mlU/mL
Progesteron - 38,37 ng/ml
Czy to dobrze? Tak się martwię, bo pierwszy raz jestem w ciąży 🙈

Hej dziewczyny 😄 Łapię się jeszcze na lutowe kreski, bo 25.02 wyszedł mi pierwszy pozytyw dopiero w 13dpo ❤️ wcześniej w 11dpo było biało :p Byłam na pobraniu krwi w ten sam dzień, kiedy uzyskałam pierwszy pozytyw i sytuacja wyglądała tak:
Beta HCG - 47,5 mlU/mL
Progesteron ładny 🙂 a beta potwierdza ciążę i trzeba ocenić przyrost po 48 h 🙂 gratulacje ☺️

Witajcie
12 dni po owu... na tescie pojawił sie odrazu cień, ale nie do uchwycenia telefonem, ponieważ do wtorku walczę z bolem zęba i ukojenie przynosi mi tylko picie łyczkami zimnej wody wypiłam wczoraj do północy 2 litry nie wiem czy nie wplywa to na rozcienczenie moczu (kolor nie był mocno nasycony tylko jasny) i wynik w 29 dniu cyklu w postaci negatywu, ale jest jak jest. Test 4 rano zrobiony, bo nie moglam juz wstrzymywać potrzeby skorzystania z toalety. Śluzu caly czas dosc sporo, bólu podbrzusza brak, piersi pełniejsze, wrazliwsze, ale nie bolą. Poza tym zębem nic mi nie dolega, we wtorek pozbede sie go i będę bardzo szczęśliwa już.

Beta HCG - 47,5 mlU/mL
To raczej chyba na listopadowe mamy się łapiesz a nie na kreski 🙂

Witajcie
12 dni po owu... na tescie pojawił sie odrazu cień, ale nie do uchwycenia telefonem, ponieważ do wtorku walczę z bolem zęba i ukojenie przynosi mi tylko picie łyczkami zimnej wody wypiłam wczoraj do północy 2 litry nie wiem czy nie wplywa to na rozcienczenie moczu (kolor nie był mocno nasycony tylko jasny) i wynik w 29 dniu cyklu w postaci negatywu, ale jest jak jest. Test 4 rano zrobiony, bo nie moglam juz wstrzymywać potrzeby skorzystania z toalety. Śluzu caly czas dosc sporo, bólu podbrzusza brak, piersi pełniejsze, wrazliwsze, ale nie bolą. Poza tym zębem nic mi nie dolega, we wtorek pozbede sie go i będę bardzo szczęśliwa już.
Który to już dzień z cieniem ?

Wczoraj czy przedwczoraj byłaś 8 dni po owulacji [emoji2296]
A testy dalej negatywne.
Po prostu zrób bete bo już trzeci miesiąc widzisz cienie
Witajcie

reklama
Witajcie
Z dzisiejszego nie widzie zupełnie nic, z wczorajszego jakiś cień jest. Tak jak dziewczyny zawsze mówią idz na betę, to rozwiewa wszystkie wątpliwości. Nie chce być nie miała i w żaden sposób dołować, ale moje cienie były dużo wyraźniejsze tez o czasie a ciąży nie było 🤷‍♀️ Teraz staramy się 2 cykl i już wiem, zeby nie testować i stresować się codziennie tylko po prostu zrobić betę i rozwiąż wszystkie wątpliwości :) jednak trzymam kciuki, ze coś z tego będzie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.