reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja już po sikaniu i chyba nic z tego 😥 wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia(zdjęcie dla komisji w załączniku) ale bardziej mi to wygląda na testową😔 jestem 12/13 dpo (potwierdzone monitoringiem) więc jutro jeszcze powtórzę ale jak na ten dzień to już chyba powinno być widać cokolwiek bardziej, no nie?
Coś przebija...🤞

Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
mega mi przykro, wiem co czujesz i ściskam mocno 🥺❤️

Pisałam Wam, że Męża nie informuję od dawna, że owulka, pik itp itd... a jeszcze ostatnie cykle nie podejmowałam tematu "staramy się" ...a wczoraj taaaaki seks był, że ho ho, już dawno tak gorąco, i namiętnie nie bylo, raczej normalnie😁🙃cokolwiek to znaczy 🤣 no i mąż w trakcie mówi "ty masz owulację" haaa, uśmiałam się w trakcie... no to co odliczam 😉
trzymam kciuki teraz przez dwa tygodnie!

Laski, HALP PLEASE. Przyszły wyniki mojej witaminy D:
D2 - poniżej granicy oznaczalnosci normy
D3 - 40.26 ng/ml

I nie wiem, czy to bardzo źle, ze to D2 tak nisko??? I czy wiecie jak skutecznie sobie podnieść D3? Przed badaniem brałam 2IU , a teraz zaczęłam brać 4IU

reklama
Pisałam Wam, że Męża nie informuję od dawna, że owulka, pik itp itd... a jeszcze ostatnie cykle nie podejmowałam tematu "staramy się" ...a wczoraj taaaaki seks był, że ho ho, już dawno tak gorąco, i namiętnie nie bylo, raczej normalnie😁🙃cokolwiek to znaczy 🤣 no i mąż w trakcie mówi "ty masz owulację" haaa, uśmiałam się w trakcie... no to co odliczam 😉
To za dwa tygodnie prosimy o fotkę dwóch kresek 🤞🏻😍

Do góry