reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jak się cieszę że już piątek, ten tydzień w ogóle jakoś szybko mi minął 😍 Jakie macie plany na weekend? Ja jade po pracy na Big Maca bo tak mi się maaarzy 😅 Potem szybkie sprzątanie i netflix pod kocykiem przez cały weekend, może jeszcze spacer z psem po lesie ale boje się że kleszcza złapie 🙄 Myślałam żeby wyjść do kina ale nawet nie ma nic ciekawego..

Jak się cieszę że już piątek, ten tydzień w ogóle jakoś szybko mi minął 😍 Jakie macie plany na weekend? Ja jade po pracy na Big Maca bo tak mi się maaarzy 😅 Potem szybkie sprzątanie i netflix pod kocykiem przez cały weekend, może jeszcze spacer z psem po lesie ale boje się że kleszcza złapie 🙄 Myślałam żeby wyjść do kina ale nawet nie ma nic ciekawego..
o kino to dobry pomysł! U nas nieplanowany remont - w mieszkaniu, które wynajmujemy poszedł geberit i zalał sąsiadkę na dole i musimy siedzieć cała sobotę z robotnikami. Dobrze, ze ludzie, którzy wynajmują wyjechali na podróż poślubna 😂😂😂

A w niedziele śniadanie u nas przychodzą 3 pary przyjaciół, wiec pewnie będzie trwało do jakiejś 16 😅

a ja jutro jadę na rajd po Spehorze i Doglasie, bo szukam jakichś ładnych, nowych perfum. Nie będę już wydawać na ****** IUI i badania chwilowo, to se perfumy kupie.

Ja już po sikaniu i chyba nic z tego 😥 wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia(zdjęcie dla komisji w załączniku) ale bardziej mi to wygląda na testową😔 jestem 12/13 dpo (potwierdzone monitoringiem) więc jutro jeszcze powtórzę ale jak na ten dzień to już chyba powinno być widać cokolwiek bardziej, no nie?
Możliwe, że testowa 🤷
U mnie na szczęście biało, ale oczywiście zamknęli wcześniej laboratorium i nie zrobię proga 🤦🤦🤦

Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Bardzo mi przykro 😔 Trzymaj się ❤️

Bardzo podobnie, porządki, gotowanie i relaks pod kocykiem...

reklama
Do góry