Aksamitka28
Fanka BB :)
I jak ?Ostatnio po 19 był wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak ?Ostatnio po 19 był wynik
ta jaka z zegarkiem siedziI jak ?
Jak dla mnie temat jest prosty... Gość nie chce mieć dzieci ale łatwiej jest zgonić winę na Ciebie Dla mnie taki związek nie ma sensu Zmarnujesz sobie życie i tyle. Może warto poszukać partnera, który będzie z Tobą... I nawet jeśli nie będzie chciał mieć dzieci to powie Ci "kochanie, ja nie chcę mieć dzieci" a nie "no wiesz....jak będziemy się mniej kłócić (czyli jak zagryziesz zęby i dasz mi święty spokój, a swoje potrzeby schowasz do kieszeni) to ja się zastanowię...Ja wczoraj się w końcu zebrałam i trochę porozmawiałam z partnerem. Stanęło na tym, że jego zdaniem za często się kłócimy i nie bylibyśmy dobrymi rodzicami. Więc w zasadzie albo pozostaje się rozstać, albo zostać razem, ale zacząć się godzić z tym, że dziecko się nie pojawi (albo musiałby to być cud).
No zaglądam tu i zaglądam... Ja jestem w fazie potopu to ani seks, ani testowanie Także szukam u Was emocjita jaka z zegarkiem siedzi
Dziewczyny no musimy przystopować, bo jak wszystkie rzucimy kreskami w marcu to się na porodówce nie zmieścimy Bardzo proszę więcej kresek...no nawet luty łaskawie ma 29 dni ! A to jedna szansa więcejMój kręgosłup mówi do mnie, że będzie okres. Nie chcę mu wierzyć.
potop czyli okres? Jeżeli tak to ja równieżNo zaglądam tu i zaglądam... Ja jestem w fazie potopu to ani seks, ani testowanie Także szukam u Was emocji
Ja wczoraj się w końcu zebrałam i trochę porozmawiałam z partnerem. Stanęło na tym, że jego zdaniem za często się kłócimy i nie bylibyśmy dobrymi rodzicami. Więc w zasadzie albo pozostaje się rozstać, albo zostać razem, ale zacząć się godzić z tym, że dziecko się nie pojawi (albo musiałby to być cud).
I ja hahapotop czyli okres? Jeżeli tak to ja również
ja też!I ja haha
Chciałabym to tak ładnie nazwać...okresem no może jutro to się w okres zamieni narazie od soboty pływam ale chyba dobrze, bo tam te pozostałości po biochemicznej muszą się zlikwidować, żebym w marcu mogła zachodzić w ciążę tak liczyłam....poród koniec listopada, miesięczny człowiek na święta do ogarnięcia w kwietniu już będzie trudniej . Ale jak się nie uda....to wiecie, że dzieci z końca roku mają trochę zabranego dzieciństwa...to pewnie spoko jakby zajść nawet później mam wymówkę na każdą okazję tylko moc plemników i lecimy !!!!potop czyli okres? Jeżeli tak to ja również