mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
zmiana nicku??Byłam w Rossmanie i zerkałam na testy jakieś takie zboczenie łapie od was. Bo mój jeden Pink od sierpnia grzecznie czeka na swoją kolej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmiana nicku??Byłam w Rossmanie i zerkałam na testy jakieś takie zboczenie łapie od was. Bo mój jeden Pink od sierpnia grzecznie czeka na swoją kolej.
Oj ja się nie znam, z tego co pamietam to luteina chyba wychodzi z krwi, a duphaston nie? Ale niech ktoś mądrzejszy Ci potwierdziA może mogłabyś mi podpowiedzieć czy jesr sens badać u mnie progesteron jeśli biorę luteinę?
Racja jeszcze można coś zakupić
to jak u mnie ale mi się owulka przesunęła więc czekam do 29 a i tak raczej termin @ wypada na 3 marca24 dc
nam androlog zalecił fertilman plus. Czy coś dają nie wiemPolecacie jakieś dobre witaminy dla mężczyzn?
Do mnie nie przemawiają kiedyś za zapisanie do newslettera wysyłali jakiś przykładowy jadłospis bodajże na tydzień. Zerknij na stronie a jak nie ma to napisz mi swojego maila w wiadomości prywatnej, gdzieś jeszcze pewnie go mam to odkopię i Ci wyślęKorzystałyście z diet z Akademii Płodności? Polecacie? Chłopu staram się gotować proplemnikowo, ale już coraz mniej mam pomysłów i myślałam żeby wykupić te jadłospisy dla par jak już się pojawia na wiosnę, bo chętnie tez zaczęłabym jeśc z jakiejś plodnosciowej diety.
chyba ze tu zadziałaKorzystałyście z diet z Akademii Płodności? Polecacie? Chłopu staram się gotować proplemnikowo, ale już coraz mniej mam pomysłów i myślałam żeby wykupić te jadłospisy dla par jak już się pojawia na wiosnę, bo chętnie tez zaczęłabym jeśc z jakiejś plodnosciowej diety.
No chciałam zmienić kilka miesięcy temu. Nawet nie zauważyłam, że w końcu się zmieniłzmiana nicku??