reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Korzystałyście z diet z Akademii Płodności? Polecacie? Chłopu staram się gotować proplemnikowo, ale już coraz mniej mam pomysłów i myślałam żeby wykupić te jadłospisy dla par jak już się pojawia na wiosnę, bo chętnie tez zaczęłabym jeśc z jakiejś plodnosciowej diety.

Korzystałyście z diet z Akademii Płodności? Polecacie? Chłopu staram się gotować proplemnikowo, ale już coraz mniej mam pomysłów i myślałam żeby wykupić te jadłospisy dla par jak już się pojawia na wiosnę, bo chętnie tez zaczęłabym jeśc z jakiejś plodnosciowej diety.
Do mnie nie przemawiają :) kiedyś za zapisanie do newslettera wysyłali jakiś przykładowy jadłospis bodajże na tydzień. Zerknij na stronie a jak nie ma to napisz mi swojego maila w wiadomości prywatnej, gdzieś jeszcze pewnie go mam to odkopię i Ci wyślę :)

chyba ze tu zadziała 🤔

Załączniki

• jadlospis-newsletter-kobieta-akademia-plodnosci.pdf
    294,3 KB · Wyświetleń: 108
  • jadlospis-newsletter-mezczyzna-akademia plodnosci.pdf
    294,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama

Załączniki

• 23c21c37-8ecc-4935-9034-171bc3a0797d.jpeg
    23c21c37-8ecc-4935-9034-171bc3a0797d.jpeg
    64,6 KB · Wyświetleń: 243
Do góry