reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny, mąż zrobił sobie rozszerzone badania nasienia i się stresuje tym, co dostał - pomożecie w interpretacji? Bo wizyta u andro dopiero we wtorek

Załączniki

• IMG_5553.jpeg
    IMG_5553.jpeg
    82,3 KB · Wyświetleń: 93
  • 54C2FA7B-F407-4427-A50D-DDD8818BC81A.jpeg
    54C2FA7B-F407-4427-A50D-DDD8818BC81A.jpeg
    39,4 KB · Wyświetleń: 75
  • E06AD45E-4A55-4684-B650-58EA71A05B47.jpeg
    E06AD45E-4A55-4684-B650-58EA71A05B47.jpeg
    154,3 KB · Wyświetleń: 74
  • 9F7B37C9-F40D-43EE-A739-18CB6FAE02EC.jpeg
    9F7B37C9-F40D-43EE-A739-18CB6FAE02EC.jpeg
    65,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Myślisz o mężu....a Ty co czułaś? Pamiętaj, że walczycie właśnie o taką chwilę 🙂 i niech to będzie motorem i siłą 🙂
Ja miałam w głowie, że chciałabym kiedyś być w takiej sytuacji, że mąż będzie płakał że szczęścia na widok naszego dziecka :)
Do mojej męża zadzwoniła wczoraj siostra z informacją że będą mieć syna. Wszytko było by spoko gdyby dzwoniła do niego tak bez powodu, ale ona do niego normalnie nie dzwoni 🤦🏻‍♀️ niektórzy ludzie nie umieją używać mózgu.
Ewidentnie zrobila to złośliwie. Ale...karma wraca...
Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Przytulam, trzymajcie się ❤️‍🩹

Ja miałam w głowie, że chciałabym kiedyś być w takiej sytuacji, że mąż będzie płakał że szczęścia na widok naszego dziecka :)

Ewidentnie zrobila to złośliwie. Ale...karma wraca...

Przytulam, trzymajcie się ❤️‍🩹
Też miałam taką wizję 😂 ostatecznie jak przyjeżdżał do szpitala to był jak zamurowany, a w domu pierwsze trzy dni spał....i tak, mówię o mężu 😂😂😂 zmiotło gościa z planszy 🤷 (wybaczcie wtrącenie)
Wiosna idzie, koty marcują 🙈 ja nie chcę nic mówić ale kwiatki będą kwitły i więcej energii się pojawi 😁 proszę tylko za często nie uciekać spod koca 😘

A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?

A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Miesiąc narodzin jest mi bez różnicy, nie chciałabym tylko Świąt spędzić w szpitalu 😅 Na pewno z wielkim brzuchem wolałabym chodzić w lato niż w zimie 😁 W ogóle nienawidzę zimy, a jesień toleruje tylko dla swetrów 🤣 W taki dzień jak dziś mam +100000 do nastroju i jaram się na widok każdego ktochodzi już w wiosennych plaszczykach 😅

maj bo kocham ten miesiąc ♥️ natomiast w maju urodzi się córka mojego brata - mam wrażenie że wszystko co najlepsze zabrał w genach. Bo mu wszystko wychodzi. Też chciałam mieć majową córkę.

Zdecydowanie miesiące wiosenne i wczesne lato, czyli tak od marca do początku lipca. Przyjemnie się wtedy spaceruje, jest więcej chęci do życia, nie jest tak depresyjnie. Nie potrzeba grubych ubrań. Mam synka z kwietnia i te pierwsze miesiące były super. Teraz miał być czerwiec, też byłoby cudownie 💔 Jeśli się uda w najbliższym cyklu to będzie termin na listopad. Nie chciałam w zimie, ale tłumaczę sobie, że będzie to prezent dla mojego partnera, bo on jest z listopada. Ja mam urodziny w kwietniu i już swojego kwietniowego bobasa mam. Jakby się jeszcze trafiła dziewczynka, to byłaby córeczka tatusia. Ale to takie luźne życzenia, będziemy się cieszyć, jakąkolwiek małą istotkę nam los ześle 😊

reklama
Ja podobnie bym chciała, ale coś czuje, ze u mnie będzie zima, bo w kościach mi trzeszczy, ze na styczeń się uda 😝 i tak najbardziej niechciany miesiąc mam właśnie za sobą i teraz dopiero za rok.

Ostatnio jak byłam na jodze to wyliczyłam, ze zakładając, ze na zwolnienie przejdzie się wraz z początkiem 3 miesiąca to wolne dwa lata z rzędu będzie we wszystkie miesiące poza pięcioma następującymi po dacie porodu. Dlatego wyliczyłam, ze najbardziej opłaca się rodzic od września do stycznia maks 🤪🤪

Do góry