reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Tak, to była drożność z usg. Oby to był ten problem, który udało się teraz rozwiązać.

Po zabiegu zawołałam męża, by przyniósł coś do jedzenia i siedzieliśmy oboje w poczekalni i akurat był Pan, którego żona właśnie urodziła przez cesarskie cięcie. I przy nas pielęgniarka wyszła do niego z dzieckiem. Ten pan się popłakał że wzruszenia, a ja prawie też, bo przykro mi było, że mój mąż musi na to patrzeć, a wiem, jak bardzo mocno chciałby być na jego miejscu...
Do mojej męża zadzwoniła wczoraj siostra z informacją że będą mieć syna. Wszytko było by spoko gdyby dzwoniła do niego tak bez powodu, ale ona do niego normalnie nie dzwoni 🤦🏻‍♀️ niektórzy ludzie nie umieją używać mózgu.

reklama
Czekamy 🤷
Ja wczoraj zaczęłam się stresować trochę tą niejednorodnością endometrium i zrobiłam dwa testy....oczywiście na pinku i facelle wyszły jakieś mikre cienie 😂 ale uspokoiłam się, że żadna tkanka tam bety nie produkuje 🙈
Ja się czuję typowo okresowo, ale to już 3 dzień i trochę zaczynam się denerwować. Ale lekarz mówił, że wszystko jest okej i ładnie się oczyściłam więc teoretycznie nie mam czym 🤷‍♀️

Najgorsze jest to, że mi sie też wydawało rano że coś widzę na tym teście... Ale im dłużej patrzyłam, tym bardziej się upewniałam że jest biało 🙇‍♀️🙇‍♀️ Mam dzisiaj doła jak 150. Jeszcze w weekend mieliśmy jechać na konwent gamingowy, no ale jak dostanę okres to nie ma opcji że się ruszę z domu 😭😭😭

P.S. A czemu Ty tak bez zdjęcia dla komisji? 😄😄

Załączniki

• Zdjęcie WhatsApp 2024-02-16 o 07.37.48_a762034a.jpg
    Zdjęcie WhatsApp 2024-02-16 o 07.37.48_a762034a.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 159
Ja się czuję typowo okresowo, ale to już 3 dzień i trochę zaczynam się denerwować. Ale lekarz mówił, że wszystko jest okej i ładnie się oczyściłam więc teoretycznie nie mam czym 🤷‍♀️

Najgorsze jest to, że mi sie też wydawało rano że coś widzę na tym teście... Ale im dłużej patrzyłam, tym bardziej się upewniałam że jest biało 🙇‍♀️🙇‍♀️ Mam dzisiaj doła jak 150. Jeszcze w weekend mieliśmy jechać na konwent gamingowy, no ale jak dostanę okres to nie ma opcji że się ruszę z domu 😭😭😭

Ja tam widzę jakiegoś ducha 🤷 ale może być testowa. U mnie też były duszki i ja nawet nie wiem ile dokładnie jestem po owu... Zaczekam sobie do terminu okresu. Dzisiaj jeszcze siknę dla spokoju 🙈

Ja tam widzę jakiegoś ducha 🤷 ale może być testowa. U mnie też były duszki i ja nawet nie wiem ile dokładnie jestem po owu... Zaczekam sobie do terminu okresu. Dzisiaj jeszcze siknę dla spokoju 🙈
Ja też widziałam, ale to tylko i wyłącznie w tym miejscu więc na bank testowa. Ja już 10dpo, więc już na pewno wyszedłby różowiutki cień gdyby coś było na rzeczy. Mąż oczywiście twierdzi, że mam plamienie implantacyjne ale jeśli tak by było to dzisiaj już też na teście byłoby widać.

Ja pewnie dzisiaj też jeszcze siknę jeśli okres nie przyjdzie

Ja też widziałam, ale to tylko i wyłącznie w tym miejscu więc na bank testowa. Ja już 10dpo, więc już na pewno wyszedłby różowiutki cień gdyby coś było na rzeczy. Mąż oczywiście twierdzi, że mam plamienie implantacyjne ale jeśli tak by było to dzisiaj już też na teście byłoby widać.

Ja pewnie dzisiaj też jeszcze siknę jeśli okres nie przyjdzie
Może dzisiaj, może jutro 🤷 ja przy pierwszym biochemie pierwszy pozytyw miałam 12 dpo 😂

Może dzisiaj, może jutro 🤷 ja przy pierwszym biochemie pierwszy pozytyw miałam 12 dpo 😂
Ja zawsze bardzo szybko, w poprzedniej ciąży już 9dpo był cień a w 10dpo już było ładnie widać
Dla mnie to plamienie implantacyjne to jest jakiś mit w ogóle, niby coś takiego istnieje, ale w sumie to mi się nigdy na 6 ciąż nie zdarzyło i chyba nie znam nikogo kto by miał 😆

Ja zawsze bardzo szybko, w poprzedniej ciąży już 9dpo był cień a w 10dpo już było ładnie widać
Dla mnie to plamienie implantacyjne to jest jakiś mit w ogóle, niby coś takiego istnieje, ale w sumie to mi się nigdy na 6 ciąż nie zdarzyło i chyba nie znam nikogo kto by miał 😆
Ja miałam teraz 😂😂😂 duszki, duszki i bam...plamienie 🤷 dzień później pozytyw. Zawsze mówiłam, że fajnie mieć implantacyjne bo wiesz, że coś się dzieje 😂😂😂 cofam, cofam, cofam 🙈 za dużo stresu, nerwów i w ogóle wszystkiego 🙈

Ja widzę cien cienia. 😁

Ja już po sikaniu i chyba nic z tego 😥 wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia(zdjęcie dla komisji w załączniku) ale bardziej mi to wygląda na testową😔 jestem 12/13 dpo (potwierdzone monitoringiem) więc jutro jeszcze powtórzę ale jak na ten dzień to już chyba powinno być widać cokolwiek bardziej, no nie?

Załączniki

• IMG_20240216_081238.jpg
    IMG_20240216_081238.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 195
reklama
Ja już po sikaniu i chyba nic z tego 😥 wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia(zdjęcie dla komisji w załączniku) ale bardziej mi to wygląda na testową😔 jestem 12/13 dpo (potwierdzone monitoringiem) więc jutro jeszcze powtórzę ale jak na ten dzień to już chyba powinno być widać cokolwiek bardziej, no nie?
Jak byk widać cień 🤞🤞 Niekoniecznie powinno być bardziej, w końcu wszystko zależy od tego kiedy się zagnieździ mały skrzat ;)

Do góry