reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Posiadaczki Flo: czy Wam też w aplikacji nie zaznacza punktów na wykresie temperatury, a poprzednio sporządzone wykresy "zniknęły" czy tylko ja jestem taką szczęściarą? Nie wiem o co biega

reklama
Widzę, że póki co słaby ten luty. Ja na kolejne dwa miesiące raczej będę musiała przycupnąć na ławeczce. Myślałam, że ruszymy ze stymulacją ale najpierw walczymy z IO.
Dostałam metforminę, któraś z Was też stosuje? Przywrócił owulacje? 🤔

Tak, to była drożność z usg. Oby to był ten problem, który udało się teraz rozwiązać.

Po zabiegu zawołałam męża, by przyniósł coś do jedzenia i siedzieliśmy oboje w poczekalni i akurat był Pan, którego żona właśnie urodziła przez cesarskie cięcie. I przy nas pielęgniarka wyszła do niego z dzieckiem. Ten pan się popłakał że wzruszenia, a ja prawie też, bo przykro mi było, że mój mąż musi na to patrzeć, a wiem, jak bardzo mocno chciałby być na jego miejscu...
Myślisz o mężu....a Ty co czułaś? Pamiętaj, że walczycie właśnie o taką chwilę 🙂 i niech to będzie motorem i siłą 🙂

reklama
Witam w piątkowy poranek. Okresu brak, plamienie jest, brzuch dalej boli a test biały jak dupa. To tak w skrócie 🫥🫥
Czekamy 🤷
Ja wczoraj zaczęłam się stresować trochę tą niejednorodnością endometrium i zrobiłam dwa testy....oczywiście na pinku i facelle wyszły jakieś mikre cienie 😂 ale uspokoiłam się, że żadna tkanka tam bety nie produkuje 🙈

Do góry