reklama
amusedxxx
Moderator
u mnie wszystko gitPosiadaczki Flo: czy Wam też w aplikacji nie zaznacza punktów na wykresie temperatury, a poprzednio sporządzone wykresy "zniknęły" czy tylko ja jestem taką szczęściarą? Nie wiem o co biega
anyżowa
Fanka BB :)
Ehh, to ja nie wiem co się stało u mnieu mnie wszystko git
wero1234
Zaangażowana w BB
Widzę, że póki co słaby ten luty. Ja na kolejne dwa miesiące raczej będę musiała przycupnąć na ławeczce. Myślałam, że ruszymy ze stymulacją ale najpierw walczymy z IO.
Dostałam metforminę, któraś z Was też stosuje? Przywrócił owulacje?
Dostałam metforminę, któraś z Was też stosuje? Przywrócił owulacje?
mamaoliwierkaimarcelka
w styczniu też słabiutko było. Był test pozytywny teraz w lutym ale tylko na chwilkeKurcze dziewczyny, jak to jest że jeszcze żadna z nas nie zaciążyła w lutym? az mnie to dobija. Że mi się nie udaje to trudno, ale dlaczego Wam też?
królowa_kresek😉🙃
Potwierdzam, sama jestem zdziwiona.Posiadaczki Flo: czy Wam też w aplikacji nie zaznacza punktów na wykresie temperatury, a poprzednio sporządzone wykresy "zniknęły" czy tylko ja jestem taką szczęściarą? Nie wiem o co biega
Aksamitka28
Myślisz o mężu....a Ty co czułaś? Pamiętaj, że walczycie właśnie o taką chwilę i niech to będzie motorem i siłąTak, to była drożność z usg. Oby to był ten problem, który udało się teraz rozwiązać.
Po zabiegu zawołałam męża, by przyniósł coś do jedzenia i siedzieliśmy oboje w poczekalni i akurat był Pan, którego żona właśnie urodziła przez cesarskie cięcie. I przy nas pielęgniarka wyszła do niego z dzieckiem. Ten pan się popłakał że wzruszenia, a ja prawie też, bo przykro mi było, że mój mąż musi na to patrzeć, a wiem, jak bardzo mocno chciałby być na jego miejscu...
reklama
Aksamitka28
CzekamyWitam w piątkowy poranek. Okresu brak, plamienie jest, brzuch dalej boli a test biały jak dupa. To tak w skrócie
Ja wczoraj zaczęłam się stresować trochę tą niejednorodnością endometrium i zrobiłam dwa testy....oczywiście na pinku i facelle wyszły jakieś mikre cienie ale uspokoiłam się, że żadna tkanka tam bety nie produkuje
Podziel się: